dimarts, 14 de novembre del 2017

VIII Sopar de cabasset Vicent Andrés Estellés. Recital Poètic

DIA: divendres 17 de novembre 2017 HORA: 20:30 LLOC: Acpv-Casal Jaume I d'Elx
Acpv-Casal Jaume I d'Elx i El Tempir com cada any, i ja en van 7, s’afegeixen a l’homenatge que des de diverses poblacions valencians es realitza al poeta valencià més estimat i destacat del segle XX, Vicent Andrés Estellés. Per això, El Tempir i Acpv-Casal Jaume I d'Elx organitzen el VIII
Sopar Vicent Andrés Estellés. L’acte tindrà lloc el pròxim 17 de novembre, a partir de les 21 h, al Casal. Per tal que hi haja la màxima afluència de persones al recital poètic, farem sopar de cabasset però la beguda s’adquirirà al lloc de l’acte.
Les persones que hi estiguen interessades a assistir a la vetlada poètica, cal que confirmen assistència telefonant al 96 542 64 80 del Casal d'Elx o per correu electrònic elx@acpv.cat , infoeltempir@gmail.com.
Els assistents podran recitar un poema, en un ambient distés i familiar. aquest esdeveniment no sols és un record al poeta sinó que també és una oportunitat per a perdre la vergonya recitant un poema davant la gent del teu poble.
Vine i participa en el recital i de la companyia. T’hi esperem!
Per a les persones que tinguen mandra de preparar la truita o qualsevol plat, vos recorde que al Casal disposarem de "Coca de la Baia". Peró has de encarregar-la prèviament al Casal.


Cordialment Agustí Agulló Marcos (Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx) Telèfon 965426480
Carrer Sant Jordi, 2 (Elx-03203) elx@acpv.cat http://casalelx.blogspot.com https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107 http://lecturesdelx.blogspot.com https://twitter.com/ElxCasal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada