dimarts, 14 de novembre de 2017

VIII Sopar de cabasset Vicent Andr茅s Estell茅s. Recital Po猫tic

DIA: divendres 17 de novembre 2017 HORA: 20:30 LLOC: Acpv-Casal Jaume I d'Elx
Acpv-Casal Jaume I d'Elx i El Tempir com cada any, i ja en van 7, s’afegeixen a l’homenatge que des de diverses poblacions valencians es realitza al poeta valenci脿 m茅s estimat i destacat del segle XX, Vicent Andr茅s Estell茅s. Per aix貌, El Tempir i Acpv-Casal Jaume I d'Elx organitzen el VIII
Sopar Vicent Andr茅s Estell茅s. L’acte tindr脿 lloc el pr貌xim 17 de novembre, a partir de les 21 h, al Casal. Per tal que hi haja la m脿xima aflu猫ncia de persones al recital po猫tic, farem sopar de cabasset per貌 la beguda s’adquirir脿 al lloc de l’acte.
Les persones que hi estiguen interessades a assistir a la vetlada po猫tica, cal que confirmen assist猫ncia telefonant al 96 542 64 80 del Casal d'Elx o per correu electr貌nic elx@acpv.cat , infoeltempir@gmail.com.
Els assistents podran recitar un poema, en un ambient dist茅s i familiar. aquest esdeveniment no sols 茅s un record al poeta sin贸 que tamb茅 茅s una oportunitat per a perdre la vergonya recitant un poema davant la gent del teu poble.
Vine i participa en el recital i de la companyia. T’hi esperem!
Per a les persones que tinguen mandra de preparar la truita o qualsevol plat, vos recorde que al Casal disposarem de "Coca de la Baia". Per贸 has de encarregar-la pr猫viament al Casal.


Cordialment Agust铆 Agull贸 Marcos (Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx) Tel猫fon 965426480
Carrer Sant Jordi, 2 (Elx-03203) elx@acpv.cat http://casalelx.blogspot.com https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107 http://lecturesdelx.blogspot.com https://twitter.com/ElxCasal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada