dimarts, 7 de novembre del 2017

III FESTIVAL CINEMA CIUTAD脌 COMPROM脡S Al Casal Jaume I d'Elx, vos oferim 4 curtmetratges: dijous 9 de novembre a les 18:30 hores:

III FESTIVAL CINEMA CIUTAD脌 COMPROM脡S
Al Casal Jaume I d'Elx, vos oferim 4 curtmetratges: dijous 9 de novembre a les 18:30 hores:
Amics i amigues, l'Associaci贸 Ciutadania i Comunicaci贸 (Acicom) i Acpv-Casal Jaume I d'Elx, vos convidem al III Festival Cinema Ciutad脿 Comprom茅s que aborda problemes socials, urgents i 'youtubers'. El certamen, que se celebra fins al 21 de novembre, ix de la ciutat de Val猫ncia i s'expandeix a altres municipis valencians com la ciutat d'Elx.
T脥TOL: “3 mujeres tres sue帽os” Duraci贸: 22'04 minuts TR脌ILER: https://vimeo.com/7814901 SINOPSIS: Moltes dones deixen els seus pa茂sos i fam铆lies cercant una oportunitat en llocs remots i estranys, sense mes expectativa que la dels seus propis somnis i amb l'esperan莽a de trobar una vida millor.
T脥TOL:”Blanca i la Cova dels Somnis” Duraci贸:14'55 minuts SINOPSIS: Blanca, seguint el rastre d'un antic mapa, busca "La Cova dels Somnis", un lloc misteri贸s del que reneguen els habitants del poble i protegit per uns extranys personatges fant脿stics. L'煤nica ajuda amb la que contar脿 茅s la d'una extranya xiqueta anomenada Emma.
T脥TOL:”El somni de la Seua vida” Duraci贸:13'13 minuts TR脌ILER: https://vimeo.com/206397556 SINOPSIS: Josep Maria 茅s un home de mitja edat. Viu sol i col·lecciona els codis de barres d'una coneguda marca de fulles d'afaitar per a participar en un concurs: EL SOMNI DE LA SEUA VIDA.
T脥TOL: “Escala en Madrid” Duraci贸:22'18 minuts TR脌ILER: http://fibabc.abc.es/videos/escala-madrid-6554.html SINOPSIS: Ella t茅 una escala de quatre hores a Madrid i decideix trobar-se amb ell. Fa quasi un any que no es veuen. Ella torna d'un llarg viatge per Sud-am猫rica i ell est脿 treballant en un peri貌dic. Les seues vides han canviat. No obstant a莽貌, entre les frases i les mirades comen莽a a apuntar un record, la hist貌ria de un somni compartit: els dies en una antiga alquer铆a, on es van refugiar durant un temps per a escriure.
La tercera edici贸 del festival Cinema Ciutad脿 Comprom茅s, organitzat per l'Asociaci贸 Ciutadania i Comunicaci贸 (Acicom), ofereix per diferents punts del Pa铆s Valenci脿 una mostra audiovisual de 57 obres que pret茅n ajudar a tenir "una mirada cr铆tica i transformadora de la nostra societat".
Aix铆 ho va dir ahir el director del festival i president d'Acicom, Jos茅 Ignacio Pastor, que va afegir que "fins i tot en algunes ocasions" el certamen, que compta amb el suport de la Generalitat i Acci贸 Cultural del Pa铆s Valenci脿, fa "una crida a la mobilitzaci贸 ciutadana en el referit a fer millor la nostra societat, fent-la m茅s justa, solid脿ria, sostenible i feli莽". Cinema sobre "problemes urgents" i youtubers socials s贸n algunes de les propostes del programa d'enguany.
A m茅s, el festival s'expandeix a ciutats fora de Val猫ncia com Elx, Montserrat, Sagunt i Llaures dels Oms, i fins i tot en la capital valenciana arribar脿 a diferents barris en una edici贸 que es perllongar脿 fins al 21 de novembre en 27 seus, entre sales de cinema, centres culturals i locals socials.


Cordialment

Agust铆 Agull贸 Marcos
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)
Tel猫fon 965426480
Carrer Sant Jordi, 2 (Elx-03203)
elx@acpv.cat
http://casalelx.blogspot.com
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107


http://lecturesdelx.blogspot.com https://twitter.com/ElxCasal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada