dijous, 3 d’octubre de 2019

NO PODEU FALTAR, VOS ESPEREM A TOTS EN ELS ACTES DEL CORRELLENGUA, aquest divendres 4 d'octubre a les 19:00 hores al Casal d'Elx:

NO PODEU FALTAR, VOS ESPEREM A TOTS EN ELS ACTES DEL CORRELLENGUA, aquest divendres 4 d'octubre a les 19:00 hores al Casal d'Elx:

Benvolgudes i Benvolguts: el proper divendres, 4 d'octubre Acpv-Casal d'Elx, organitza el CORRELLENGUA 2019 a la ciutat d'Elx en commemoració de la Diada del País Valencià 9 d'octubre, ens posem en contacte amb vosaltres per tal de convidar-vos a participar en els actes del Correllengua.

Enguany en commemoració de l’Any de Sant Vicent Ferrer, Acció Cultural del País Valencià (ACPV), en compliment del seu objectiu de promoció de la nostra cultura, ha dissenyat unitats didàctiques per a tots els nivells de Primària, Secundària i Batxiller sobre Sant Vicent Ferrer.

Nota: vos adjuntem en aquest correu l'enllaç on podeu baixar-se el material del Correllengua 2019 per treballar a classe: unitats didàctiques per a 1er, 2ón i 3er Cicle de primària, Secundària i Batxiller, cartells, manifest del Correllengua, auques, la programació amb els actes a l'Ajuntament i al Casal per si voleu participar. http://acpv.cat/2019/09/09/correllengua-2019/

CORRELLENGUA 2019 ELX:

Divendres, 4 d'octubre 19:30 hores. Cercavila: eixida des d'Acpv-Casal d'Elx a les 19:30 hores amb la Flama del Correllengua 2019, ens acompanyaran la Colla de Dolçainers i Tabaleters “El cascabot” i la Muixeranga de les Valls del Vinalopó.

Arribada del Correllengua a l'Ajuntament d'Elx i Lectura del Manifest per la Llengua: a les 20:00 hores a la Plaça de Baix: Saló de plens de l'Ajuntament lliurament de la flama del Correllengua a Carlos González (alcalde d'Elx), Margarita Antón Bonete (regidora de Cultura i Juventut) i Maria José Martinez Gutierrez( regidora d'Educació, Universitat i Escoles infantils). Lectura del manifest per la llengua a càrrec de joves d'educació secundària o batxiller de l'IES La Foia d'Elx i parlaments de la professora Rosa Asencio i Asencio, i d'Agustí Agulló i Marcos (coordinador d'Acpv-Casal d'Elx). Parlament de l'alcalde, regidora de Cultura, regidora d'Educació. Actuació de la colla de dolçainers i tabaleters el Cascabot.

Arribada del Correllengua al Casal d'Elx: a les 21:00 hores al Casal d'Elx: Actuació-taller de la Muixeranga de les Valls del Vinalopó. Sopar “picadeta” Coca i ví de la terra.

Organitza: ACPV-Casal d'Elx.

Col·laboren: Vicerectorat de Cultura i Extensió-UMH Universitat d'Elx, Institut d'Estudis Comarcals del Baix Vinalopó, El Tempir associació Cívica per la Llengua, El cascabot colla de dolçainers i tabaleters d'Elx, l’STEPV, Xiquets d’Elx, Joves d’Elx i alumnes de l'IES La Foia d'Elx.
Enllaços per descarregar els AUQUES, MANIFEST DEL CORRELLENGUA, CARTELL , UNITATS DIDÀCTIQUES etc del Correllengua 2019: http://acpv.cat/2019/09/09/correllengua-2019/

Cordialment
Lluís Alexandre Agulló Garcia
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)
Telèfon 965426480
Carrer Sant Jordi, 2 (Elx-03203)

elx@acpv.cat
http://casalelx.blogspot.com
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107
https://twitter.com/ACPVelx                                                                                                                                                        
http://lecturesdelx.blogspot.com
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada