divendres, 27 de setembre del 2019

A/A Mestres,Treballadors de l'Ensenyament: CORRELLENGUA ELX 4 d'octubre. Tenim a la vostra disposici贸: unitats did脿ctiques d'infantil, prim脿ria, secund脿ria i batxiller.


A/A Mestres,Treballadors de l'Ensenyament: CORRELLENGUA ELX 4 d'octubre. Tenim a la vostra disposici贸: unitats did脿ctiques d'infantil, prim脿ria, secund脿ria i batxiller. 

Vos adjuntem en aquest correu l'enlla莽 on podeu baixar-se el material del Correllengua 2019 per treballar a classe: unitats did脿ctiques per a 1er, 2贸n i 3er Cicle de prim脿ria, Secund脿ria i Batxiller, cartells, manifest del Correllengua, auques, la programaci贸 amb els actes a l'Ajuntament i al Casal per si voleu participar.

CORRELLENGUA A LA CIUTAT D'ELX DIVENDRES 4 D'OCTUBRE 2019:
Benvolgudes i Benvolguts: el proper divendres, 4 d'octubre Acpv-Casal d'Elx, organitza el CORRELLENGUA 2019 a la ciutat d'Elx en commemoraci贸 de la Diada del Pa铆s Valenci脿 9 d'octubre, ens posem en contacte amb vosaltres per tal de convidar-vos a participar en els actes del Correllengua.

Enguany en commemoraci贸 de l’Any de Sant Vicent Ferrer, Acci贸 Cultural del Pa铆s Valenci脿 (ACPV), en compliment del seu objectiu de promoci贸 de la nostra cultura, ha dissenyat unitats did脿ctiques per a tots els nivells de Prim脿ria, Secund脿ria i Batxiller sobre Sant Vicent Ferrer.

Aqu铆 teniu l'enlla莽 on podeu baixar-se el material del Correllengua 2019 per treballar a classe:  http://acpv.cat/2019/09/09/correllengua-2019/

CORRELLENGUA 2019 ELX:
Divendres, 4 d'octubre 19:30 hores. Cercavila: eixida des d'Acpv-Casal d'Elx a les 19:30 hores amb la Flama del Correllengua 2019, ens acompanyaran la Colla de Dol莽ainers i Tabaleters “El cascabot” i la Muixeranga de les Valls del Vinalop贸.


Arribada del Correllengua a l'Ajuntament d'Elx i Lectura del Manifest per la Llengua: a les 20:00 hores a la Pla莽a de Baix: Sal贸 de plens de l'Ajuntament lliurament de la flama del Correllengua a Carlos Gonz谩lez (alcalde d'Elx), Margarita Ant贸n Bonete (regidora de Cultura i Juventut) i Maria Jos茅 Martinez Gutierrez( regidora d'Educaci贸, Universitat i Escoles infantils). Lectura del manifest per la llengua a c脿rrec de joves d'educaci贸 secund脿ria o batxiller de l'IES La Foia d'Elx i parlaments de la professora Rosa Asencio i Asencio, i d'Agust铆 Agull贸 i Marcos (coordinador d'Acpv-Casal d'Elx). Parlament de l'alcalde, regidora de Cultura, regidora d'Educaci贸. Actuaci贸 de la colla de dol莽ainers i tabaleters el Cascabot.  

Arribada del Correllengua al Casal d'Elx: a les 21:00 hores al Casal d'Elx: Actuaci贸-taller de la Muixeranga de les Valls del Vinalop贸. Sopar “picadeta” Coca i v铆 de la terra.

Organitza: ACPV-Casal d'Elx.
Col·laboren: Vicerectorat de Cultura i Extensi贸-UMH Universitat d'Elx, Institut d'Estudis Comarcals del Baix Vinalop贸, El Tempir associaci贸 C铆vica per la Llengua, El cascabot colla de dol莽ainers i tabaleters d'Elx, l’STEPV, Xiquets d’Elx, Joves d’Elx i alumnes de l'IES La Foia d'Elx.

Enlla莽os per descarregar els AUQUES, MANIFEST DEL CORRELLENGUA, CARTELL , UNITATS DID脌CTIQUES etc del Correllengua 2019: http://acpv.cat/2019/09/09/correllengua-2019/

Cordialment
  Elisabet Agull贸 Garc铆a
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)
Tel猫fon 965426480
Carrer Sant Jordi, 2 (Elx-03203)

elx@acpv.cat
http://casalelx.blogspot.com
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107
https://twitter.com/ACPVelx                                                                                                                                                         
http://lecturesdelx.blogspot.com






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada