dilluns, 9 de setembre de 2019

Hola vos informe que, Agustí Agulló Marcos coordinador d'ACPV-Casal d'Elx rebrà el dissabte 14 de setembre 2019 el 1er premi Antoni Terrones, un premi a la constància en el treball i la fidelitat al poble valencià, aquest premi serà lliurat dins de les jornades formatives “Decidim el País Valencià que Volem”, aquestes jornades es realitzaran a la casa de cultura i saló de plens de l'Ajuntament de Bellreguard, la Safor. Organitzades per Decidim plataforma pel dret a decidir del País Valencià. Col·laboren: Ajuntament de Bellreguard, la Safor i participa Bellreguard regidoria de participació ciutadana.


Hola vos informe que, Agustí Agulló Marcos coordinador d'ACPV-Casal d'Elx rebrà el dissabte 14 de setembre 2019 el 1er premi Antoni Terrones, un premi a la constància en el treball i la fidelitat al poble valencià, aquest premi serà lliurat dins de les jornades formatives “Decidim el País Valencià que Volem”, aquestes jornades es realitzaran a la casa de cultura i saló de plens de l'Ajuntament de Bellreguard, la Safor. Organitzades per Decidim plataforma pel dret a decidir del País Valencià. Col·laboren: Ajuntament de Bellreguard, la Safor i participa Bellreguard regidoria de participació ciutadana.Més informació:
Decidim el País Valencià que volem.
Jornada de formació de Decidim 14 de setembre.
Saló de plens de l’Ajuntament de Bellreguard, la Safor.

L'eix de la jornada consistirà en dues taules redones, amb un total de 10 ponències, enfocades a com enfortir, a partir de les sinèrgies entre les diferents sensibilitats, moviments i organitzacions socials, un bloc de progrés al País Valencià, basat amb l'increment de la capacitat crítica, autoorganitzativa i mobilitzadora del conjunt de la societat.

Les ponències abastaran l'ensenyament, el feminisme, el sindicalisme, el sobiranisme, la solidaritat, antiracista i antifeixista, l'economia social i col·laborativa, la llengua i la cultura, la defensa del territori i la sobirania alimentària, la defensa de la salut i del sistema públic sanitari, així com la necessitat d'enfortir l'espai comunicatiu en valencià.

Participants:
Natxo Badenes: President d’Escola Valenciana.

Encarna Canet: Treballadora social. Professora de la Facultat de Ciències Socials. Membre Dones Decidim, Iniciativa Animalista i STEPV-IV.

Beatriu Cardona: Mestra. Sindicalista. Coordinadora de l’Àrea de les Dones de la Intersindical Valenciana.

Manuel Giron: Metge i membre de l’Associació ciutadana per a la Promoció i Defensa de la Salut al País Valencià (grup de l’Alacantí) i membres de la Marea Blanca País Valencià Comarques del Sud.

Antoni Infante: Coordinador de la Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià. Responsable de la secció del PV de Passos.

Jorge Mancebo: Treballador social. Crida Contra el Racisme i el Feixisme.

Joan Ramon Sanchis: Catedràtic Organització de Empreses i Director de la Càtedra d’Economia de Bé Comú de la Universitat de Valencia. Investigador sobre la Banca Ètica, l’Economia Social i el Cooperativisme.

Vicent Torrent: Fundador del grup Al Tall. Investigador en la tradició musical valenciana.

Mireia Vidal: Secretària general de la Coordinadora Camperola del País Valencià-COAG.

Moisés Vizcaino: Advocat. Activista. Editor del Diari La Veu i Coordinador del Grup La Veu PV.

Moderadores de les taules de debat: Lídia Montero i Zahia Guidoum

Relacions amb els mitjans de comunicació: Consol Barberà.

Coordinació de la jornada: Juanjo Giner i David Sempere.

Organitza: Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià Col·laboren: Ajuntament de Bellreguard i Participa Bellreguard.

Horari de la jornada:
9,30 h. Entrega de materials.
10 h. Primera taula redona. Intervencions i debat.
11,45 h. Descans.
12 h. Segona taula redona. Intervencions i debat.
14,30 h. Dinar i acte de lliurament del 1er premi Toni Terrones.
Les places són limitades. Cal inscriure’ns al correu: info@peldretadecidir.comCordialment
Elisabet Agulló García
(Coordinadora d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)
Telèfon 965426480
Carrer Sant Jordi, 2 (Elx-03203)

elx@acpv.cat
http://casalelx.blogspot.com
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107
http://lecturesdelx.blogspot.com
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada