dilluns, 9 de setembre del 2019

Hola vos informe que, Agust铆 Agull贸 Marcos coordinador d'ACPV-Casal d'Elx rebr脿 el dissabte 14 de setembre 2019 el 1er premi Antoni Terrones, un premi a la const脿ncia en el treball i la fidelitat al poble valenci脿, aquest premi ser脿 lliurat dins de les jornades formatives “Decidim el Pa铆s Valenci脿 que Volem”, aquestes jornades es realitzaran a la casa de cultura i sal贸 de plens de l'Ajuntament de Bellreguard, la Safor. Organitzades per Decidim plataforma pel dret a decidir del Pa铆s Valenci脿. Col·laboren: Ajuntament de Bellreguard, la Safor i participa Bellreguard regidoria de participaci贸 ciutadana.


Hola vos informe que, Agust铆 Agull贸 Marcos coordinador d'ACPV-Casal d'Elx rebr脿 el dissabte 14 de setembre 2019 el 1er premi Antoni Terrones, un premi a la const脿ncia en el treball i la fidelitat al poble valenci脿, aquest premi ser脿 lliurat dins de les jornades formatives “Decidim el Pa铆s Valenci脿 que Volem”, aquestes jornades es realitzaran a la casa de cultura i sal贸 de plens de l'Ajuntament de Bellreguard, la Safor. Organitzades per Decidim plataforma pel dret a decidir del Pa铆s Valenci脿. Col·laboren: Ajuntament de Bellreguard, la Safor i participa Bellreguard regidoria de participaci贸 ciutadana.M茅s informaci贸:
Decidim el Pa铆s Valenci脿 que volem.
Jornada de formaci贸 de Decidim 14 de setembre.
Sal贸 de plens de l’Ajuntament de Bellreguard, la Safor.

L'eix de la jornada consistir脿 en dues taules redones, amb un total de 10 pon猫ncies, enfocades a com enfortir, a partir de les sin猫rgies entre les diferents sensibilitats, moviments i organitzacions socials, un bloc de progr茅s al Pa铆s Valenci脿, basat amb l'increment de la capacitat cr铆tica, autoorganitzativa i mobilitzadora del conjunt de la societat.

Les pon猫ncies abastaran l'ensenyament, el feminisme, el sindicalisme, el sobiranisme, la solidaritat, antiracista i antifeixista, l'economia social i col·laborativa, la llengua i la cultura, la defensa del territori i la sobirania aliment脿ria, la defensa de la salut i del sistema p煤blic sanitari, aix铆 com la necessitat d'enfortir l'espai comunicatiu en valenci脿.

Participants:
Natxo Badenes: President d’Escola Valenciana.

Encarna Canet: Treballadora social. Professora de la Facultat de Ci猫ncies Socials. Membre Dones Decidim, Iniciativa Animalista i STEPV-IV.

Beatriu Cardona: Mestra. Sindicalista. Coordinadora de l’脌rea de les Dones de la Intersindical Valenciana.

Manuel Giron: Metge i membre de l’Associaci贸 ciutadana per a la Promoci贸 i Defensa de la Salut al Pa铆s Valenci脿 (grup de l’Alacant铆) i membres de la Marea Blanca Pa铆s Valenci脿 Comarques del Sud.

Antoni Infante: Coordinador de la Plataforma pel Dret a Decidir del Pa铆s Valenci脿. Responsable de la secci贸 del PV de Passos.

Jorge Mancebo: Treballador social. Crida Contra el Racisme i el Feixisme.

Joan Ramon Sanchis: Catedr脿tic Organitzaci贸 de Empreses i Director de la C脿tedra d’Economia de B茅 Com煤 de la Universitat de Valencia. Investigador sobre la Banca 脠tica, l’Economia Social i el Cooperativisme.

Vicent Torrent: Fundador del grup Al Tall. Investigador en la tradici贸 musical valenciana.

Mireia Vidal: Secret脿ria general de la Coordinadora Camperola del Pa铆s Valenci脿-COAG.

Mois茅s Vizcaino: Advocat. Activista. Editor del Diari La Veu i Coordinador del Grup La Veu PV.

Moderadores de les taules de debat: L铆dia Montero i Zahia Guidoum

Relacions amb els mitjans de comunicaci贸: Consol Barber脿.

Coordinaci贸 de la jornada: Juanjo Giner i David Sempere.

Organitza: Plataforma pel Dret a Decidir del Pa铆s Valenci脿 Col·laboren: Ajuntament de Bellreguard i Participa Bellreguard.

Horari de la jornada:
9,30 h. Entrega de materials.
10 h. Primera taula redona. Intervencions i debat.
11,45 h. Descans.
12 h. Segona taula redona. Intervencions i debat.
14,30 h. Dinar i acte de lliurament del 1er premi Toni Terrones.
Les places s贸n limitades. Cal inscriure’ns al correu: info@peldretadecidir.comCordialment
Elisabet Agull贸 Garc铆a
(Coordinadora d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)
Tel猫fon 965426480
Carrer Sant Jordi, 2 (Elx-03203)

elx@acpv.cat
http://casalelx.blogspot.com
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107
http://lecturesdelx.blogspot.com
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada