dijous, 26 de setembre del 2019

X Sopar-Homenatge Vicent Andrés Estellés. Recital Poètic


X Sopar-Homenatge Vicent Andrés Estellés. Recital Poètic

DIA: divendres 27 de setembre 2019
HORA: 21:15
LLOC: Plaça del Gall (del Raval d'Elx)

ACPV-Casal d'Elx com cada any, i ja en van 10, s’afegeix a l’homenatge que des de diverses poblacions valencians es realitza al poeta valenciĂ  mĂ©s estimat i destacat del segle XX, Vicent AndrĂ©s EstellĂ©s.
El Sopar-Homenatge Vicent AndrĂ©s EstellĂ©s l'acte tindrĂ  lloc a la bellĂ­ssima plaça del Gall del Raval d’Elx. Consistent en un sopar popular de cabasset i un recital poètic, tindrĂ  lloc el pròxim 27 de setembre, a partir de les 21:15 h. Organitza: El Tempir amb la col·laboraciĂł de l’AssociaciĂł de VeĂŻns del Raval, ACPV-Casal d'Elx, la Regidoria de ParticipaciĂł de l’Ajuntament d’Elx i la Universitat Miguel Hernández. El Tempir i el Casal han volgut que aquest sopar s'emmarque dins el conjunt d’activitats que s’han organitzat sota el tĂ­tol “Trobada d’Associacions”, coordinades i impulsades per l’AssociaciĂł de VeĂŻns del Raval al llarg de les dues darreres setmanes de setembre.
ActuaciĂł d’Andreu Beneit en el X Sopar-Homenatge Vicent AndrĂ©s EstellĂ©s: El cantautor Andreu Beneit participarĂ  en el recital homenatge al poeta de Burjassot amb poesia musicada d’EstellĂ©s i d’Ovidi Montllor. Per tant, una gran nit en què s’uneix la poesia i la mĂşsica d’aquest cantant de Petrer. T’ho perdrĂ s?
Inscripcions en el X Sopar-Homenatge Vicent Andrés Estellés:
Per tal d’assistir al X Sopar-Homenatge Vicent AndrĂ©s EstellĂ©s, cal enviar un correu electrònic a infoeltempir@gmail.com. Hi heu de dir el nombre de persones que hi assistireu, el nom d’una persona de contacte i un nĂşmero de telèfon per si hi haguera alguna incidència que calga comunicar.
Us demanem que no feu servir elements de parament d’un sol Ăşs (ganivet, forqueta, plat…). AixĂ­, contribuirem tots a la millora del medi ambient.
L’organitzaciĂł posarĂ  a disposiciĂł de les persones assistents desprĂ©s del sopar de cabasset edicions de l’obra poètica d’EstellĂ©s perquè trien el poema que vulguen llegir pĂşblicament. Vine i participa en el recital i de la bona companyia. Gaudiu de la paraula dels nostres poetes! Us hi esperem!
Cordialment
Elisabet AgullĂł GarcĂ­a
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)
Telèfon 965426480
Carrer Sant Jordi, 2 (Elx-03203)

elx@acpv.cat
http://casalelx.blogspot.com
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107
http://lecturesdelx.blogspot.com                                                                                                                                                  https://twitter.com/ElxCasal
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada