dijous, 26 de setembre de 2019

X Sopar-Homenatge Vicent Andrés Estellés. Recital Poètic


X Sopar-Homenatge Vicent Andrés Estellés. Recital Poètic

DIA: divendres 27 de setembre 2019
HORA: 21:15
LLOC: Plaça del Gall (del Raval d'Elx)

ACPV-Casal d'Elx com cada any, i ja en van 10, s’afegeix a l’homenatge que des de diverses poblacions valencians es realitza al poeta valencià més estimat i destacat del segle XX, Vicent Andrés Estellés.
El Sopar-Homenatge Vicent Andrés Estellés l'acte tindrà lloc a la bellíssima plaça del Gall del Raval d’Elx. Consistent en un sopar popular de cabasset i un recital poètic, tindrà lloc el pròxim 27 de setembre, a partir de les 21:15 h. Organitza: El Tempir amb la col·laboració de l’Associació de Veïns del Raval, ACPV-Casal d'Elx, la Regidoria de Participació de l’Ajuntament d’Elx i la Universitat Miguel Hernández. El Tempir i el Casal han volgut que aquest sopar s'emmarque dins el conjunt d’activitats que s’han organitzat sota el títol “Trobada d’Associacions”, coordinades i impulsades per l’Associació de Veïns del Raval al llarg de les dues darreres setmanes de setembre.
Actuació d’Andreu Beneit en el X Sopar-Homenatge Vicent Andrés Estellés: El cantautor Andreu Beneit participarà en el recital homenatge al poeta de Burjassot amb poesia musicada d’Estellés i d’Ovidi Montllor. Per tant, una gran nit en què s’uneix la poesia i la música d’aquest cantant de Petrer. T’ho perdràs?
Inscripcions en el X Sopar-Homenatge Vicent Andrés Estellés:
Per tal d’assistir al X Sopar-Homenatge Vicent Andrés Estellés, cal enviar un correu electrònic a infoeltempir@gmail.com. Hi heu de dir el nombre de persones que hi assistireu, el nom d’una persona de contacte i un número de telèfon per si hi haguera alguna incidència que calga comunicar.
Us demanem que no feu servir elements de parament d’un sol ús (ganivet, forqueta, plat…). Així, contribuirem tots a la millora del medi ambient.
L’organització posarà a disposició de les persones assistents després del sopar de cabasset edicions de l’obra poètica d’Estellés perquè trien el poema que vulguen llegir públicament. Vine i participa en el recital i de la bona companyia. Gaudiu de la paraula dels nostres poetes! Us hi esperem!
Cordialment
Elisabet Agulló García
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)
Telèfon 965426480
Carrer Sant Jordi, 2 (Elx-03203)

elx@acpv.cat
http://casalelx.blogspot.com
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107
http://lecturesdelx.blogspot.com                                                                                                                                                  https://twitter.com/ElxCasal
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada