dilluns, 24 d’octubre del 2016

Vols aprendre la Llengua Xinesa ?? CURS DE LLENGUA XINESA COMENÇAMENT DIJOUS 3 DE NOVEMBRE A LES 20:00 HORES.

Vols aprendre la Llengua Xinesa ?? CURS DE LLENGUA XINESA COMENÇAMENT DIJOUS 3 DE NOVEMBRE A LES 20:00 HORES. Reunió prèvia informativa a les 19:30 hores. A Acpv-Casal Jaume I d'Elx: Aquest curs ensenyarà la llengua xinesa oficial (xinès mandarí) de nivell inicial i s’adreça al públic en general adults i xiquets, especialment a les persones que tenen interès per conèixer els aspectes bàsics de la llengua xinesa, que volen estudiar, treballar o viatjar a la Xina per motius professionals/personals, o que necessiten establir relacions i mantenir contactes amb els parlants de xinès al País Valencià i a la Xina.
CURS D'INICIACIÓ A LA LLENGUA XINESA: (Mestra: Raquel Gamindez). Durada de les classes: 1:30 HORES. PREU: 30 € al mes +(5 € MATRÍCULA). LLOC: ACPV-Casal Jaume I d'Elx. elx@acpv.cat telèfon 965426480.
El curs d'Iniciació al Xinès Mandarí consta dels apartats següents:
1. curs complet de fonètica xinesa. Teoria i exercicis de practiques. 2. curs de vocabulari i conversa nivell iniciació. 3. exercicis de pràctiques i avaluació. 4. seguiment individualitzat del progrés de les proves superades.
Objectius: 1. Conéixer bé la pronunciació xinesa i totes les seues característiques. Sòlida base fonètica. 2. Dominar el Pinyin. Sistema de representació de la fonètica xinesa que empra l'alfabet llatí i 4 signes d'accentuació. 3.Reconéixer d'oïda tots els sons/síl·labes de l'idioma xinés. (el mètode compta amb exercicis respecte d'això). 4. Ser capaç de llegir qualsevol text escrit en pinyin , pronunciant i entonant adequadament. 5. Vocabulari bàsic, de màxima freqüència d'ús, que permetrà expressar-se en moltes situacions col·loquials. 6. Gramàtica bàsica xinesa. 7. Reconeixement visual de més de 100 caràcters".


Cordialment
Agustí Agulló Marcos
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)
Telèfon 965426480
Carrer Sant Jordi, 2 (Elx-03203)
elx@acpv.cat
http://casalelx.blogspot.com
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107
http://lecturesdelx.blogspot.com
https://twitter.com/ElxCasal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada