dilluns, 17 d’octubre del 2016

Començament dels cursos de TRENAR L'ESPART: 18 d'octubre. PINTAR LA CERÀMICA: 7 de novembre.

En breu començaran els següents cursos: TRENAR L'ESPART: 18 d'octubre. PINTAR LA CERÀMICA: 7 de novembre. COMENÇAMENT DEL CURS D'ESPART Acpv-Casal Jaume I d'Elx
Día: dimarts 18 de OCTUBRE. Hora: 20:00 a 22:00. Lloc: Acpv-Casal Jaume I d’Elx. Preu: 21€ per mes + 5€ matrícula. Mestra: Lorena Arcos. Curs pràctic en què aprendrem a trenar les fibres d'espart per a fer filet, cordeta i diferents tipus de pleita. També farem estalvis, soles, cabassets i qualsevol cosa que ens abellisca.
------------------------------------------------------------------------------------
Dilluns 7 de novembre: començament del CURS DE PINTAR LA CERÀMICA:
CERÀMICA: SOCARRATS,ROMÀNICS i SEGLE XVIII. DIA: DILLUNS. HORA:19.00 fins 21:00. LLOC: ACPV-Casal Jaume I d'Elx. PREU:30 € al mes +(5 € MATRÍCULA).
QUE ÉS DECORAR CERÀMICA?
L'art de decorar ceràmica és el resultat de la unió de la tècnica manual i de l'expressivitat artística, es podria definir potser amb major exactitud dient que la decoració comença una vegada acabada la forma i decidida la funció a què es destine.
En la decoració d'una peça es combinen el seu modelatge i la pintura de forma tal que a vegades és molt difícil deslligar una d'una altra. Un objecte ceràmic pot començar-se a decorar en qualsevol fase del seu procés d'elaboració. Pot, doncs, dir-se que, des d'una simple impressió en el fang humit fins a la més complicada pintura sobre un vidriat, és decoració. La forma i la textura del material amb què s'ha format la peça condueïxen, a vegades, a un tipus especial de decoració molt definida, no obstant això, esta en la imaginació i capacitat de l'artista aconseguir l'impacte agradable a la vista que resulta al mesclar forma, textura i acabat. Abans de poder llançar-se a experimentar, no obstant això, cal haver aprés els processos bàsics de decoració per a poder aconseguir bons resultats. Això és el que pretenem en els cursos de ceràmica que pròximament es van a impartir en el Casal Jaume I d'Elx.
Les tècniques que es van a impartir durant el curs seran les següents: "SOCARRATS" "ROMÀNICS" "SEGLE XVIII ". El curs serà impartit per Esperanza Mas i Mas (Artesana, Decoradora de Ceràmica, Porcellana i vidre)



Cordialment
Agustí Agulló Marcos
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)
Telèfon 965426480
Carrer Sant Jordi, 2 (Elx-03203)
elx@acpv.cat
http://casalelx.blogspot.com
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107
http://lecturesdelx.blogspot.com


https://twitter.com/ElxCasal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada