dijous, 6 d’octubre del 2016

LA MANIFESTACI脫 DEL 9 D’OCTUBRE RECLAMA UN FINAN脟AMENT JUST PER ALS VALENCIANS

NOTA DE PREMSA
LA MANIFESTACI脫 DEL 9 D’OCTUBRE RECLAMA UN FINAN脟AMENT JUST PER ALS VALENCIANS
Associacions, sindicats i partits s’uneixen per fer una proposta en positiu de reconstrucci贸 del Pa铆s Valenci脿 despr茅s de 20 anys de desgovern i corrupci贸 

La Comissi贸 9 d’Octubre, integrada per associacions, sindicats i partits (vegeu la composici贸 en l’annex al manifest adjunt), ha fet p煤blic avui la convocat貌ria de la manifestaci贸 que tindr脿 lloc el proper diumenge 9 d’octubre a les 18 hores a Val猫ncia, i que eixir脿 de la pla莽a de Sant Agust铆. 
Enguany la convocat貌ria presenta 4 novetats: 
1.- La voluntat expressa de les associacions, sindicats i partits convocants de treballar en positiu i de forma dialogada i coresponsable per reconstruir el Pa铆s Valenci脿 despr茅s de 20 anys de desgovern i corrupci贸: per aix貌, el lema “Un pa铆s per fer, un pa铆s per construir” 
2.- L’explicitaci贸 d’aquesta voluntat en un programa d’objectius, recollit en el manifest (vegeu el text adjunt), que recull el comprom铆s de caminar cap a la reversi贸 de les retallades, la defensa de l’autogovern, la modernitzaci贸 del model agrari i la reindustrialitzaci贸, la inversi贸 en infraestructures, la comarcalitzaci贸, l’eradicaci贸 de la viol猫ncia de g猫nere, la plena igualtat ling眉铆stica, l’ensenyament p煤blic, de qualitat i en valenci脿, la recuperaci贸 de la r脿dio i la televisi贸 valencianes i de TV3, i la capacitat de decidir el nostre futur com a poble. Un programa que ofereix una direcci贸 positiva, que recull les necessitats dels m茅s diversos i amples sectors socials, i que ha de posar les bases per a reconstruir el nostre pa铆s. 
3.- La voluntat de di脿leg, consens i treball en positiu es veu expressada en l’脿mplia unitat associativa, sindical i pol铆tica, que incorpora els partits que donen suport a l’Acord del Bot脿nic i al conjunt de l’esquerra. Un exemple que 茅s possible la unitat des de la diversitat, el di脿leg des del respecte, l’acord des de la pluralitat, el treball en positiu des del consens. 
4.- La prioritzaci贸, en aquest moment, de la reivindicaci贸 d’un finan莽ament just per als valencians, com a instrument absolutament necessari i urgent per a fer possible el benestar dels valencians i un programa de reconstrucci贸 del Pa铆s Valenci脿. En aquest sentit, les associacions, sindicats i partits de la Comissi贸 9 d’Octubre saludem la decisi贸 del Govern valenci脿 d’impulsar aquesta exig猫ncia, i de sumar el m脿xim de sectors socials a ella. Amb la mateixa voluntat, els partits que formen part de la Comissi贸 9 d’Octubre han pactat una moci贸 municipal (vegeu text adjunt) que durant les pr貌ximes setmanes ser脿 presentada a una majoria d’ajuntaments, amb la pretensi贸 d’estendre el suport i la conscienciaci贸 socials a la totalitat de valencians i valencianes, independentment de la seua sensibilitat pol铆tica, perqu猫 茅s una tema que ens afecta per igual a tots els valencians.



Acci贸 Cultural del Pa铆s Valenci脿 - Octubre CCC
Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 Val猫ncia - 96 315 77 99 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada