dimarts, 7 de novembre del 2017

III FESTIVAL CINEMA CIUTADÀ COMPROMÉS Al Casal Jaume I d'Elx, vos oferim 4 curtmetratges: dijous 9 de novembre a les 18:30 hores:

III FESTIVAL CINEMA CIUTADÀ COMPROMÉS
Al Casal Jaume I d'Elx, vos oferim 4 curtmetratges: dijous 9 de novembre a les 18:30 hores:
Amics i amigues, l'Associació Ciutadania i Comunicació (Acicom) i Acpv-Casal Jaume I d'Elx, vos convidem al III Festival Cinema Ciutadà Compromés que aborda problemes socials, urgents i 'youtubers'. El certamen, que se celebra fins al 21 de novembre, ix de la ciutat de València i s'expandeix a altres municipis valencians com la ciutat d'Elx.
TÍTOL: “3 mujeres tres sueños” Duració: 22'04 minuts TRÀILER: https://vimeo.com/7814901 SINOPSIS: Moltes dones deixen els seus països i famílies cercant una oportunitat en llocs remots i estranys, sense mes expectativa que la dels seus propis somnis i amb l'esperança de trobar una vida millor.
TÍTOL:”Blanca i la Cova dels Somnis” Duració:14'55 minuts SINOPSIS: Blanca, seguint el rastre d'un antic mapa, busca "La Cova dels Somnis", un lloc misteriós del que reneguen els habitants del poble i protegit per uns extranys personatges fantàstics. L'única ajuda amb la que contarà és la d'una extranya xiqueta anomenada Emma.
TÍTOL:”El somni de la Seua vida” Duració:13'13 minuts TRÀILER: https://vimeo.com/206397556 SINOPSIS: Josep Maria és un home de mitja edat. Viu sol i col·lecciona els codis de barres d'una coneguda marca de fulles d'afaitar per a participar en un concurs: EL SOMNI DE LA SEUA VIDA.
TÍTOL: “Escala en Madrid” Duració:22'18 minuts TRÀILER: http://fibabc.abc.es/videos/escala-madrid-6554.html SINOPSIS: Ella té una escala de quatre hores a Madrid i decideix trobar-se amb ell. Fa quasi un any que no es veuen. Ella torna d'un llarg viatge per Sud-amèrica i ell està treballant en un periòdic. Les seues vides han canviat. No obstant açò, entre les frases i les mirades comença a apuntar un record, la història de un somni compartit: els dies en una antiga alquería, on es van refugiar durant un temps per a escriure.
La tercera edició del festival Cinema Ciutadà Compromés, organitzat per l'Asociació Ciutadania i Comunicació (Acicom), ofereix per diferents punts del País Valencià una mostra audiovisual de 57 obres que pretén ajudar a tenir "una mirada crítica i transformadora de la nostra societat".
Així ho va dir ahir el director del festival i president d'Acicom, José Ignacio Pastor, que va afegir que "fins i tot en algunes ocasions" el certamen, que compta amb el suport de la Generalitat i Acció Cultural del País Valencià, fa "una crida a la mobilització ciutadana en el referit a fer millor la nostra societat, fent-la més justa, solidària, sostenible i feliç". Cinema sobre "problemes urgents" i youtubers socials són algunes de les propostes del programa d'enguany.
A més, el festival s'expandeix a ciutats fora de València com Elx, Montserrat, Sagunt i Llaures dels Oms, i fins i tot en la capital valenciana arribarà a diferents barris en una edició que es perllongarà fins al 21 de novembre en 27 seus, entre sales de cinema, centres culturals i locals socials.






Cordialment

Agustí Agulló Marcos
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)
Telèfon 965426480
Carrer Sant Jordi, 2 (Elx-03203)
elx@acpv.cat
http://casalelx.blogspot.com
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107


http://lecturesdelx.blogspot.com https://twitter.com/ElxCasal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada