dijous, 9 de novembre del 2017

Hui a les 18:30H: Cinema Ciutadà Compromés al Casal d'Elx ENTRADA GRATUÏTA:

Hui a les 18:30H: Cinema Ciutadà Compromés al Casal d'Elx ENTRADA GRATUÏTA:
Festival Cinema Ciutadà Compromés : dijous 9 de novembre a les 18:30 hores al Casal Jaume I d'Elx, vos oferim 4 curtmetratges: “3 mujeres tres sueños", ”Blanca i la Cova dels Somnis”, ”El somni de la Seua vida”, “Escala en Madrid”.
Amics i amigues, l'Associació Ciutadania i Comunicació (Acicom) i Acpv-Casal Jaume I d'Elx, vos convidem al III Festival Cinema Ciutadà Compromés. El FCCC és un festival impulsat des d’ACICOM, que compta amb el suport d'Acció Cultural del País Valencià, amb un baix pressupost, que convoca a produccions audiovisuals en les quals queden reflectides els problemes més urgents de la ciutadania, d'una nova regulació dels drets socials i youtubers socials.
TÍTOL: “3 mujeres tres sueños” Duració: 22'04 minuts TRÀILER: https://vimeo.com/7814901 SINOPSIS: Moltes dones deixen els seus països i famílies cercant una oportunitat en llocs remots i estranys, sense mes expectativa que la dels seus propis somnis i amb l'esperança de trobar una vida millor.
TÍTOL:”Blanca i la Cova dels Somnis” Duració:14'55 minuts SINOPSIS: Blanca, seguint el rastre d'un antic mapa, busca "La Cova dels Somnis", un lloc misteriós del que reneguen els habitants del poble i protegit per uns extranys personatges fantàstics. L'única ajuda amb la que contarà és la d'una extranya xiqueta anomenada Emma.
TÍTOL:”El somni de la Seua vida” Duració:13'13 minuts TRÀILER: https://vimeo.com/206397556 SINOPSIS: Josep Maria és un home de mitja edat. Viu sol i col·lecciona els codis de barres d'una coneguda marca de fulles d'afaitar per a participar en un concurs: EL SOMNI DE LA SEUA VIDA.
TÍTOL: “Escala en Madrid” Duració:22'18 minuts TRÀILER: http://fibabc.abc.es/videos/escala-madrid-6554.html SINOPSIS: Ella té una escala de quatre hores a Madrid i decideix trobar-se amb ell. Fa quasi un any que no es veuen. Ella torna d'un llarg viatge per Sud-amèrica i ell està treballant en un periòdic. Les seues vides han canviat. No obstant açò, entre les frases i les mirades comença a apuntar un record, la història de un somni compartit: els dies en una antiga alquería, on es van refugiar durant un temps per a escriure.






Cordialment

Agustí Agulló Marcos
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)
Telèfon 965426480
Carrer Sant Jordi, 2 (Elx-03203)
elx@acpv.cat
http://casalelx.blogspot.com
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107
http://lecturesdelx.blogspot.com https://twitter.com/ElxCasal



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada