divendres, 11 de mar莽 del 2022

Presentaci贸 del llibre "l'Home Gris" de l'autor Sico Fons

馃榾Bon dia estimades,

⌚El pr貌xim divendres dia 18 de mar莽 a les 19:30h al Casal d'Elx, tindr脿 lloc la presentaci贸 del llibre "l'Home Gris" de l'autor Sico Fons (Tavernes de la Valldigna).

馃啌L'aforament 茅s lliure i no cal confirmar assist猫ncia.

馃檶Ens veiem per ac铆, salut!
馃摎SINOPSI

Aparentment, Carles Climent 茅s un funcionari d’Hisenda gris i gaireb茅, podr铆em dir, mediocre; o si m茅s no, “normal”. Normal? Viu tot sol amb els seus temors d’hipocondr铆ac infatigable en un apartament de la ciutat de Val猫ncia, i sembla viure o observar-ho tot a una certa i prudencial dist脿ncia. El seu m贸n pareix reduir-se al seu 脿mbit laboral i als bars que freq眉enta amb una certa assidu茂tat. Tanmateix, per貌, no tothom sap que Carles t茅 una gran afici贸: la literatura. Li agrada llegir novel·les, per貌 sobretot, li agrada escriure. I aix貌 茅s el que fa molt sovint: plasmar la realitat que l’envolta amb relats i contes. Contes que sense m茅s dilaci贸, seran compartits a les xarxes d’Internet. Carles no necessita m茅s reconeixement que els likes que li posen amics i desconeguts virtuals. Els seus companys de faena poden servir-li de mat猫ria primera per a crear els seus textos literaris, per貌 tamb茅 la diversa fauna que pobla els bars i els pubs que visita, la gent del carrer o ell mateix.

Podr铆em considerar aquesta obra com un h铆brid entre novel·la i recull de relats. En tot cas, l’estranyesa i la sorpresa que ens para sovint la vida, podrien considerar-se com a veritables protagonistes d’aquestes p脿gines.

馃懁SOBRE L’AUTOR

Sico Fons (Tavernes de la Valldigna, Pa铆s Valenci脿) ha publicat L’udol de la sirena (Edicions La Xara, 2001), Hist貌ries de la Vall (Ediciones Bonet Sichar, 2003), La mort de la sirena (Edicions La Xara, 2003), Els crits de la follia (Edicions La Xara, 2004), Infants adormits (Edicions La Xara, 2005), el recull de relats Parelles imperfectes (El Taller del Poeta, 2006), Portes tancades (Edicions La Busca, 2006), El desfici dels herois (Edicions La Busca, 2008), Un estiu a l’infern (La Busca Edicions, 2010), Humors agres (Edicions del Bullent, 2012), la recopilaci贸 d’articles d’opini贸 Genocidi (in)visible (Voliana Edicions, 2012), Garb铆 de Malfiar, de rodam贸n a joglar (Edicions La Xara, 2013), Cr貌nica perplexa d’un ex猫rcit (Ediciones Oblicuas, 2013), Un sol esglaiat (Edicions La Xara. 2014) i No em diga aix貌 (Edicions La Xara. 2015), i El secret de les abelles (Edicions El T铆voli. 2016). En el 2018 va publicar Desficis, el seu primer poemari.

Alguns dels seus treballs han estat premiats en diferents cert脿mens literaris com ara, el VII Certamen de Cuentos “al margen”, l’XI Concurs de Narrativa de Capdepera, Mallorca, el III Premi Literari de Constant铆, Tarragona, la 2陋 edici贸 del Premi Nacional de Microrelats “El Basar”, el XVI Concurs de Conte Curt Antoni Gomila-Bartomeu de Montu茂ri (Mallorca), l’XI Premi de Narrativa Curta “Tinet” o el Premi Soler i Estruch amb el recull de relats “Humors agres”.

Ha publicat articles en la cartellera Turia, el diari Levante, el Temps, l’Avui, Micro, L’Avan莽, la revistaQuinzedies de la Safor,GandiaExpress, Infosafor, Infomigjorn, La Veu de la Valldigna, El Punt Avui, la Veu del Pa铆s Valenci脿 i La Cotorra de la Vall.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada