dimecres, 16 de març del 2022

La Mariola; Riera d'Agres Pasqua 2022

😀 Estimada, estimat adult que acompanyes: el temps de campament és temps de vacances, i per tant és temps de fer coses “diferents” però també pot ser un temps de descans. Volem fugir de les activitats excessivament “adrenalíniques”, i trobar que un temps en natura pot ser (i ha de ser de tant en tant) un espai per a trobar-se (amb si mateix i amb els altres), eixir dels ritmes quotidians i acompassar-se a un temps més tranquil.

⌚Anem 5 dies (4 nits) a l’alberg de Riera d’Agres, del 18 al 22 d’abril.

🏕️El campament vol ser un espai de contacte amb nosaltres i amb la natura. Aprofitarem l’estada en un alberg vinculat al nostre territori per a conèixer algunes tradicions, jocs i costums valencianes. Jugarem, passejarem per la Mariola (gaudint si la primavera ve bona de totes les seues flors), farem mones i empinarem les milotxes.

😛La llengua vehicular serà el valencià.

👶Públic objectiu: Xicalla que estiga cursant primària o secundària aquest curs 2021/2022. Els grups de treball s’organitzaran segons inscripcions ( de 6 a 14 anys).


💰Preu: 350 € per criatura (325 germans/nes)

🗃️Per a més informació:

https://acpv.cat/animacio/campaments

🎟️I per a reservar:

Telefoneu al 96 315 77 99 (Pregunteu per Sílvia o per Mar de dilluns a divendres de 9:00 h a 14:00 h o de 16:00 h a 17:00 h.)

📤Envieu correu electrònic a matriculesanimacio@acpv.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada