dimecres, 23 de mar莽 del 2022

Exposici贸 Felicia Fuster al Casal

馃槈 Bona nit estimades,

馃搮 L'exposici贸 homenatge a la poeta i pintora Felicia Fuster, "A dins, a fora" (Barcelona, 1921- Par铆s, 2012) romandr脿 al Casal d'Elx fins al dia 31 de mar莽.

En l’exposici贸 es mostren les diverses etapes de la seua vida, des de la seua primera etapa viscuda a Barcelona (1921-1951), que s贸n les primeres passes que dona com artista. Despr茅s ens explica l’etapa de consolidaci贸 com a poetessa i artista, en qu猫 escriur脿 obres com Aquelles cordes del vent. Tamb茅 es fa rep脿s de la seua etapa viatgera i de reconeixement internacional i hi ha un altre apartat dedicat a la disciplina art铆stica de la pintura pl脿stica, en la qual hi destacar脿.

Aquesta exposici贸 est脿 produ茂da per la Instituci贸 de les Lletres Catalanes, hi col·labora el Servei de Biblioteques la Generalitat de Catalunya i 茅s una proposta ideada per Llu茂sa Companys comiss脿ria de l’obra l’any Fel铆cia Fuster.
Sobre l’autora

馃懇Fel铆cia Fuster i Viladecans Barcelona 7 de gener de 1921, fou una poetessa i pintora que va viure a Barcelona i la gran part de la seua vida a Par铆s des del 1951 fins a la seua mort el 2012.

脡s autora d’una can莽贸 per a ning煤 i trenta di脿legs in煤tils (1984; finalista premi Carles Riba), aquelles cordes del vent (1987) entre d’altres. La seua obra est脿 influenciada per la filosofia oriental, sobretot la japonesa, que es reflecteix en llibres com Postals no escrites (2001), l’assaig la poesia japonesa moderna (1988) i antologia Poesia japonesa contempor脿nia (1988).

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada