dilluns, 8 d’octubre del 2018

ELX-Dimarts, 9 d'octubre a les 11:00 hores a l'hort de Carme-Parc Jaume I. VALÈNCIA-Manifestació a la plaça de Sant Agustí a les 18:30 hores.

ELX-Dimarts, 9 d'octubre a les 11:00 hores a l'hort de Carme-Parc Jaume I.
VALÈNCIA-Manifestació a la plaça de Sant Agustí a les 18:30 hores.
ELX-VIII OFRENA CÍVICA UNITÀRIA. ACTE DE HOMENATGE EN COMMEMORACIÓ DEL 9 D'OCTUBRE
El dia 9 d'octubre, se celebra la diada del País Valencià, en recordança de l'entrada del rei Jaume I a la ciutat de València, el 1238, any que, podríem dir, marca la naixença del País Valencià. El Nou d'Octubre té una significació alhora festiva i reivindicativa de la identitat valenciana. La diada del 9 d’Octubre és un dia “per a rememorar i reflexionar sobre el nostre futur en què la valencianitat és el nostre projecte de destinació i no d’origen” i que, en definitiva, “som perquè érem i serem perquè som!”
Durant aquesta VIII Ofrena a Jaume I “reivindicarem la nostra valencianitat, l’equitat lingüística en la defensa dels drets lingüístics dels valencianoparlants, continuar aprofundint en la qualitat democràtica del nostre país i reclamar fermament un finançament just que permeta exercir les nostres competències amb dignitat i millorar el benestar social i la resta de serveis públics per a tots els nostres conciutadans del sud i de la resta del país.
Finalment, subratllen que, treballen constantment per potenciar aquelles figures que, per damunt de la ideologia particular de cadascú, permeta cohesionar totes les persones amb sensibilitat per la nostra llengua i cultura, i també que vulguen ser i sentir-se valencians independentment de la seua procedència o llengua materna.
Per tot això, la Plataforma per l’Ús Oficial del Valencià a Elx, formada per El Tempir, l’Institut d’Estudis Comarcals del Baix Vinalopó, l’STEPV, Xiquets d’Elx, Joves d’Elx i ACPV-Casal Elx, us convidem a assistir a la VIII Ofrena cívica que es farà a l’hort del Carme al rei Jaume I el pròxim DIMARTS 9 d’octubre, a les 11.00 h.
Cordialment
Agustí Agulló Marcos
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)
Telèfon 965426480
Carrer Sant Jordi, 2 (Elx-03203)

elx@acpv.cat http://casalelx.blogspot.com
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107 https://twitter.com/ElxCasal http://lecturesdelx.blogspot.com


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada