divendres, 5 d’octubre de 2018

Dimarts, 9 d'octubre a les 11:00 hores a l'hort de Carme Parc Jaume I de la ciutat d'Elx: ELX-VIII OFRENA C脥VICA UNIT脌RIA. ACTE DE HOMENATGE EN COMMEMORACI脫 DEL 9 D'OCTUBRE

Dimarts, 9 d'octubre a les 11:00 hores a l'hort de Carme Parc Jaume I de la ciutat d'Elx:
ELX-VIII OFRENA C脥VICA UNIT脌RIA. ACTE DE HOMENATGE EN COMMEMORACI脫 DEL 9 D'OCTUBRE
El dia 9 d'octubre, se celebra la diada del Pa铆s Valenci脿, en recordan莽a de l'entrada del rei Jaume I a la ciutat de Val猫ncia, el 1238, any que, podr铆em dir, marca la naixen莽a del Pa铆s Valenci脿. El Nou d'Octubre t茅 una significaci贸 alhora festiva i reivindicativa de la identitat valenciana. La diada del 9 d’Octubre 茅s un dia “per a rememorar i reflexionar sobre el nostre futur en qu猫 la valencianitat 茅s el nostre projecte de destinaci贸 i no d’origen” i que, en definitiva, “som perqu猫 茅rem i serem perqu猫 som!”
Durant aquesta VIII Ofrena a Jaume I “reivindicarem la nostra valencianitat, l’equitat ling眉铆stica en la defensa dels drets ling眉铆stics dels valencianoparlants, continuar aprofundint en la qualitat democr脿tica del nostre pa铆s i reclamar fermament un finan莽ament just que permeta exercir les nostres compet猫ncies amb dignitat i millorar el benestar social i la resta de serveis p煤blics per a tots els nostres conciutadans del sud i de la resta del pa铆s.
Finalment, subratllen que, treballen constantment per potenciar aquelles figures que, per damunt de la ideologia particular de cadasc煤, permeta cohesionar totes les persones amb sensibilitat per la nostra llengua i cultura, i tamb茅 que vulguen ser i sentir-se valencians independentment de la seua proced猫ncia o llengua materna.
Per tot aix貌, la Plataforma per l’脷s Oficial del Valenci脿 a Elx, formada per El Tempir, l’Institut d’Estudis Comarcals del Baix Vinalop贸, l’STEPV, Xiquets d’Elx, Joves d’Elx i ACPV-Casal Elx, us convidem a assistir a la VIII Ofrena c铆vica que es far脿 a l’hort del Carme al rei Jaume I el pr貌xim DIMARTS 9 d’octubre, a les 11.00 h.
Cordialment
Agust铆 Agull贸 Marcos
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)
Tel猫fon 965426480
Carrer Sant Jordi, 2 (Elx-03203)

elx@acpv.cat http://casalelx.blogspot.com
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107 https://twitter.com/ElxCasal http://lecturesdelx.blogspot.com


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada