divendres, 5 d’octubre del 2018

Benvolgudes i Benvolguts: el proper divendres, 19 d'octubre Acpv-Casal Jaume I d'Elx, organitza el CORRELLENGUA 2018 a la ciutat d'Elx en commemoraci贸 de la Diada del Pa铆s Valenci脿 9 d'octubre, ens posem en contacte amb vosaltres per tal de convidar-vos a participar en els actes del Correllengua.

CORRELLENGUA A LA CIUTAT D'ELX DIVENDRES 19 D'OCTUBRE 2018:
Benvolgudes i Benvolguts: el proper divendres, 19 d'octubre Acpv-Casal Jaume I d'Elx, organitza el CORRELLENGUA 2018 a la ciutat d'Elx en commemoraci贸 de la Diada del Pa铆s Valenci脿 9 d'octubre, ens posem en contacte amb vosaltres per tal de convidar-vos a participar en els actes del Correllengua.
Enguany, dediquem el Correllengua 2018 a l'enginyer, ling眉ista i ciutad脿 comprom猫s Pompeu Fabra, i a la commemoraci贸 dels 600 anys de la Generalitat Valenciana una de les institucions m茅s antigues d'Europa.
Nota: vos adjuntem en aquest correu l'enlla莽 on podeu baixar-se el material del Correllengua 2018 per treballar a classe: unitats did脿ctiques per a 1er, 2贸n i 3er Cicle de prim脿ria, Secund脿ria i Batxiller, cartells, manifest del Correllengua, auques, la programaci贸 amb els actes a l'Ajuntament i al Casal per si voleu participar. http://acpv.cat/web/correllengua-2018
CORRELLENGUA 2018 ELX:
Divendres, 19 d'octubre 19:30 hores. Passacarrer: eixida des d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx a les 19:30hores amb la Flama del Correllengua 2018, ens acompanyaran la Colla de Dol莽ainers i Tabaleters “El cascabot”.
Arribada del Correllengua a l'Ajuntament d'Elx i Lectura del Manifest per la Llengua: a les 20:00 hores a la Pla莽a de Baix: Sal贸 de plens de l'Ajuntament lliurament de la flama del Correllengua a Carlos Gonz谩lez (alcalde d'Elx) i Patricia Maci脿 (regidora de Cultura). Lectura del manifest per la llengua a c脿rrec de joves d'educaci贸 secund脿ria o batxiller de l'IES Sixto Marco i parlaments a c脿rrec d'Agust铆 Agull贸 (coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx) Josep-Enric Escribano (president de l'associaci贸 per la llengua “El Tempir”. Parlament de l'alcalde o de la regidora de Cultura. Actuaci贸 de la colla de dol莽ainers i tabaleters el Cascabot.
Arribada del Correllengua al Casal Jaume I d'Elx: a les 21:00 hores al Casal Jaume I d'Elx: ACTUACI脫 MUSICAL DE LA CANTAUTORA VALENCIANA “GEM”. Entrada lliure al concert. Sopar “picadeta” Coca i v铆 de la terra.
Organitza: ACPV-Casal Jaume I d'Elx.
Col·laboren: Vicerectorat de Cultura i Extensi贸-UMH Universitat d'Elx, Institut d'Estudis Comarcals del Baix Vinalop贸, El Tempir associaci贸 C铆vica per la Llengua, El cascabot colla de dol莽ainers i tabaleters d'Elx, l’STEPV, Xiquets d’Elx, Joves d’Elx i alumnes de l'IES Sixto Marco.
Enlla莽os per descarregar els AUQUES, MANIFEST DEL CORRELLENGUA, CARTELL , UNITATS DID脌CTIQUES etc del Correllengua 2018: http://acpv.cat/web/correllengua-2018
Cordialment
Agust铆 Agull贸 Marcos
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)
Tel猫fon 965426480
Carrer Sant Jordi, 2 (Elx-03203)

elx@acpv.cat http://casalelx.blogspot.com
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107 https://twitter.com/ElxCasal http://lecturesdelx.blogspot.com








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada