dimecres, 18 d’octubre del 2017

Club de Lectura d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx: dijous 19 d'octubre a les 20:00 hores tindrem la sessió dedicada a la novel·la de Teresa Broseta, "El dia de demà". (comptarem amb la presència de l'autora).

Club de Lectura d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx: us escric per recordar-vos que dijous 19 d'octubre a les 20:00 hores tindrem la sessió dedicada a la novel·la de Teresa Broseta, "El dia de demà". (comptarem amb la presència de l'autora). Sabeu que el club de lectura està obert a noves incorporacions i que també són benvingudes les visites esporàdiques. Per això, si coneixeu algú que hi puga estar interessat, no dubteu a convidar-lo. PREMI VALÈNCIA ALFONS EL MAGNÀNIM DE NARRATIVA 2016.
Comentaris de la novel·la...
A la València actual, marcada per la crisi econòmica i les seues conseqüències en tots els àmbits, s’entrecreuen les vides de tres personatges units per la fragilitat i les ombres del passat. Sara, a la vora dels cinquanta anys, contempla dolguda el fracàs del seu matrimoni amb Miquel, un empresari addicte a la cocaïna, alhora que recupera la memòria d’Andreu, a qui va estimar profundament quan el futur encara semblava per construir. Però mai podria imaginar-se que, per una casualitat, ­Miquel i Andreu entraran en contacte i es precipitaran els esdeveniments que devastaran les seues vides.  
Teresa Broseta ordeix amb. El dia de demà una novel·la que retrata la societat contemporània –marcada per la crisi, la soledat, les -drogues i l’especulació– i, al mateix temps, construeix un retrat viu, colpidor i durador de la ciutat, que es converteix en el quart protagonista d’aquesta història distingida amb el -Premi València -Alfons el Magnànim de Narrativa.
Club de lectura d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx:
Per què un club de lectura? Perquè ens agrada llegir i ens agrada llegir en català, Perquè volem llegir obres que amplien els nostres horitzons, Perquè volem compartir la nostra lectura amb altres persones que lligen la mateixa obra i tenen sensibilitats semblants o diferents, Perquè volem comentar les nostres impressions i emocions, idees, amb altres persones que estan llegint el mateix llibre, Perquè volem saber més coses sobre l'autor/a, el gènere, l'estil, els personatges, etc
Funcionament Triem una lectura per a un període de setmanes determinat Llegim l'obra a casa i ens reunim un dia al mes (1 h) per comentar entre tots/es el fragment que hem llegit Un moderador condueix la sessió, planteja interrogants, etc.



Cordialment Agustí Agulló Marcos (Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)
Telèfon 965426480 Carrer Sant Jordi, 2 (Elx-03203) elx@acpv.cat http://casalelx.blogspot.com
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107 http://lecturesdelx.blogspot.com


https://twitter.com/ElxCasal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada