dilluns, 5 de juny del 2017

Crònica-memòria, fotos de l'últim acte d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx del passat diumenge 4 de juny: “Visita Guiada al Jaciment arqueològic de l'Alcúdia d'Elx i passejada pel palmerar”

Crònica-memòria, fotos de l'últim acte d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx del passat diumenge 4 de juny:   Per si és del vostre interès vos adjunte l'enllaç amb totes les fotos... https://www.flickr.com/photos/130459016@N06/albums/72157681656929324

Fotos 04-06-2017 a les 10:00 hores: Èxit d'assistència de públic, van assistir 40 persones en l'últim acte organitzat per Acpv-Casal d'Elx la “Visita Guiada al Jaciment arqueològic de l'Alcúdia d'Elx i passejada pel palmerar”. A càrrec de Belén Carrillo la presidenta de l'associació d'amics de ilici-l'alcúdia (ASADILA), també ens va acompanyar la secretària de l'associació Loles Gonzálvez. Belén ens va donar una interessant xarrada molt detallada i pedagògica que ens va facilitar el coneixement del jaciment arqueològic, ens va desvetlar les últimes excavacions i descobriments en definitiva va saber divulgar científicament i eficientment el jaciment arqueològic.

Referent a la “Passejada pel palmerar” vam passejar per l'hort de Sant Josep, hort de Bacora, hort de Mareta, hort de la Tia Casimira i hort del Pastoret, va ser a càrrec de l'arquitecte José Antonio Pascual Pascual, interessant xarrada enmig del palmerar sobre la problemàtica urbanística en el palmerar d'Elx, sobre els aspectes relacionats amb el pla de protecció del Palmerar, el seu valor històric, paisatgístic i mediambiental d'entre altres.


Des de Acpv-Casal Jaume I d'Elx li donem les gràcies a les persones i col·lectius que ens han ajudat a fer possible aquesta visita guiada!!

Gràcies al senyor Tortosa l'ordenança que a pesar del petit obstacle que vam tenir produït per la part administrativa-recepcionista del jaciment arqueològic a la qual li comunicaren i confirmaren dies abans per telèfon de la visita de grup, la dita administrativa segurament per oblit no li va comunicar res a l'ordenança i a pesar d'això ens va facilitar amablement la visita al recinte.

Cordialment
Agustí Agulló Marcos 
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada