divendres, 26 de maig del 2017

Visita Guiada al Jaciment arqueològic de l'Alcúdia d'Elx i passejada pel palmerar:

Visita Guiada al Jaciment arqueològic de l'Alcúdia d'Elx i passejada pel palmerar:
Diumenge 4 de juny a les 10:00 hores al pàrquing del Jaciment arqueològic de l'Alcúdia d'Elx: Visita Guiada a càrrec de Belén Carrillo Macià, presidenta de l'associació d'amics d'ilici-l'alcúdia (ASADILA). Associació sense ànim de lucre per a la difusió, gaudi, preservació i coneixement del nostre patrimoni cultural històric i arqueològic. Des del Casal li donem les gràcies a Belén Carrillo i li agraïm per endavant la seua col·laboració.
El Jaciment Arqueològic de l'Alcúdia està situat a les proximitats de la ciutat d'Elx, prop del riu Vinalopó. Segons les dades trobades, la seqüència estratigràfica abasta des de finals de l'edat del bronze fins a principis de l'època islàmica, encara que també s'han trobat en les proximitats materials neolítics. L'assentament arriba al seu major apogeu en les èpoques ibèrica i romana.
El preu de l'entrada al museu de l'alcúdia són 3€ (grup mínim de 20 persones)
En acabar aquesta activitat a l'alcúdia d'Elx, farem una passejada pel palmerar d'Elx.
Dinar casolà: 14 € les persones que vulguen dinarem en un restaurant típic de la zona. Menu: 2 Entrants a compartir, 1 Ensalada. Plat: arròs amb Crosta / arròs amb conill i caragols. 2 Begudes per persona. Postre i cafè.
Les persones que vulguen acompanyar-nos en aquesta visita guiada podeu apuntar-vos i deixar missatge abans del divendres 2 de juny al telèfon o correu electrònic del Casal Jaume I d'Elx indicant si també aneu a dinar o no?
Organitza: Acpv-Casal Jaume I d'Elx i Centre de Muntanyisme de Mutxamel





Cordialment

Agustí Agulló Marcos
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)
Telèfon 965426480
Carrer Sant Jordi, 2 (Elx-03203)

elx@acpv.cat
http://casalelx.blogspot.com
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107
http://lecturesdelx.blogspot.com                                                                                                                                                                       https://twitter.com/ElxCasal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada