dimarts, 16 de maig de 2017

Acpv-Casal Jaume I d'Elx dóna el seu suport a aquesta activitat: Ruta d'El Camí: etapa de la Foia a Elx: Vols conéixer el Camp d'Elx a peu amb El Camí? Este dissabte 20 de maig caminarem entre les extensions de magraners més grans de la península Ibèrica, les típiques faenetes (finques rurals) d'Elx i altres particularitats del Camp d'Elx. Dinarem el típic arròs amb costra d'Elx i visitarem la Vila Murada de la ciutat de les palmeres. T'animes?

Acpv-Casal Jaume I d'Elx dóna el seu suport a aquesta activitat:

Ruta d'El Camí: etapa de la Foia a Elx:
Vols conéixer el Camp d'Elx a peu amb El Camí? Este dissabte 20 de maig caminarem entre les extensions de magraners més grans de la península Ibèrica, les típiques faenetes (finques rurals) d'Elx i altres particularitats del Camp d'Elx. Dinarem el típic arròs amb costra d'Elx i visitarem la Vila Murada de la ciutat de les palmeres. T'animes?

- Inscriu-t'hi gratis en: http://dom.cat/17sb

- Com arribar a Elx (trens, autobusos, aeroport d'Elx, carreteres...): http://www.visitelche.com/va/com-arribar-hi/

El Camí és una ruta de senderisme cultural que, amb un traçat continu i senyalitzat, enllaça camins i rutes existents de totes les comarques i illes de parla catalana, de manera que permet conéixer vivencialment la cultura, la història, el paisatge i la gent de cada zona. Està pensat per a tots els públics.

Aquesta activitat, organitzada per l'entitat El Camí, compta amb el suport d'ACPV-Casal Jaume I d'Elx, d’El Tempir, i l'Institut d'Estudis Comarcals.Cordialment

Agustí Agulló Marcos
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)
Telèfon 965426480
Carrer Sant Jordi, 2 (Elx-03203)

elx@acpv.cat 
http://casalelx.blogspot.com
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107 
https://twitter.com/ElxCasal                                                                                                                                                           
http://lecturesdelx.blogspot.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada