diumenge, 5 de febrer del 2017

Gràcies: Des d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx, volem donar les gràcies a l'alcalde, l'ajuntament d'Elx, i a totes les persones i col·lectius que ens han donat suport, en la demanda d'un carrer per l'humanista i artísta Andreu Castillejos pintor, fotògraf i activista social; un artista compromés amb el seu poble i la nostra llengua, president d’honor del Casal Jaume I d’Elx.

Gràcies:
Des d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx, volem donar les gràcies a l'alcalde, l'ajuntament d'Elx, i a totes les persones i col·lectius que ens han donat suport, en la demanda d'un carrer per l'humanista i artísta Andreu Castillejos pintor, fotògraf i activista social; un artista compromés amb el seu poble i la nostra llengua, president d’honor del Casal Jaume I d’Elx.
Us adjunte la carta d'opinión que vaig enviar el passat dia 15 d'abril al diari Información i diari La Verdad, demanan el carrer Jose Maria Peman per a Andreu Castillejos.
Us adjunte un vídeo de l'homenatge que li vam fer a Acpv-Casal Jaume I d'Elx, per si us ve de gust visualitzar-ho https://www.youtube.com/watch?v=ljEoZXElSDw
També adjunte 2 fotos: d'Andreu Castillejos, Vicent Torrent (Al Tall) i Regina Morante l'any 2006 rebent els VIII Premis Jaume I-Casal d'Elx.



Agustí Agulló Marcos
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)
Telèfon 965426480
Carrer Sant Jordi, 2 (Elx-03203)
elx@acpv.cat
http://casalelx.blogspot.com
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107
http://lecturesdelx.blogspot.com
https://twitter.com/ElxCasal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada