dimarts, 28 de febrer del 2017

ENVOLGUTS, US INFORMEM QUE, HEM VENUT TOTES LES ENTRADES PER A LA CALÇOTADA-GATXAMIGADA A CREVILLENT, EXHAURIDES NO QUEDEN ENTRADES !!

BENVOLGUTS, US INFORMEM QUE, HEM VENUT TOTES LES ENTRADES PER A LA CALÇOTADA-GATXAMIGADA A CREVILLENT, EXHAURIDES NO QUEDEN ENTRADES !! Acpv-Casal Jaume I d'Elx col·laborem novament amb el dinar de la 6a Calçotada i Gatxamigada de Crevillent. Ja tenim disponibles al casal les entrades per a la calçotada que farem l'11 de març. Afanyeu-vos l'any passat el Casal d'Elx va vendre 98 entrades, places limitades !! Enguany tenim dolçainers i jocs per a xiquets. Donació de 12€ per adults i 8€ per a xiquets (a partir de 8 anys). Tots els diners recaptats es destinen al finançament anual de les Jornades Mediambientals i diversos projectes ambientals a Crevillent de les entitats organitzadores. Places limitades. No perdeu l'oportunitat. 6a Calçotada i Gatxamigada Popular: LLOC: Centre Ambiental “Els Molins” a la serra de Crevillent DIA: Dissabte 11 de març 2017 HORA: a partir de les 13:00 hores PREU: 12€ adults / xiquets partir dels 8 anys= 8€ Menu: Calçots, Gatxamiga, ompliura-embotit, pa torrat, creïlles al forn amb all i oli, fruits secs. Postre=Miquelets, infusions, vi el que vulgues fins que s'acabe i una consumició d'altre tipus de beguda. (Tenim també l'opció de dinar vegetarià.)
Afanya't !! Places limitades !!


Cordialment Agustí Agulló Marcos (Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx) Telèfon 965426480
Carrer Sant Jordi, 2 (Elx-03203) elx@acpv.cat http://casalelx.blogspot.com https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107 http://lecturesdelx.blogspot.com https://twitter.com/ElxCasal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada