divendres, 2 d’octubre del 2015

Acci贸 Cultural del Pa铆s Valenci脿 (ACPV) ha demanat en un comunicat que el govern es faci c脿rrec de les emissions de TV3 i Catalunya R脿dio.
Al text recorda que les freq眉猫ncies per on abans s’emetia s贸n de titularitat de l’estat espanyol, que pot sancionar eventualment el qui en faci 煤s. I afegeix: ‘Mentre el govern espanyol estiga en mans del PP, aquest podria actuar, i estem conven莽uts que ho faria sense dubtar, contra la nostra entitat si tornem a emetre, i les possibles multes i judicis podrien significar un cop molt dif铆cil d’assumir.’
Els dirigents d'ACPV a l'Octubre Centre de Cultura Contempor脿nia.(OCCC).Primera reuni贸 de la nova Junta Directiva d'Acci贸 Cultural (ACPV), renovada en el seu 50% despr茅s de l’assemblea que va tenir lloc el passat 25 de juliol de 2011. La nova Junta Directiva d’ACPV est脿 formada per: Eliseu Climent, president; Vicent Mart铆nez Sancho, vicepresident; Toni Gisbert, secretari; Joan Francesc Mira, vicesecretari; Pau Caparr贸s, tresorer; Tom脿s Llopis, vocal; Ferran Suay, vocal; i Carles Sol脿 (absent), vocal. Fotos: PRATS i CAMPS.

Conveni de reciprocitat
ACPV demana tamb茅 al govern que reprengui les emissions de la r脿dio i televisi贸 valencianes per poder aplicar el conveni de reciprocitat amb les emissores del Principat.
Aix铆 mateix, s’ofereix a estudiar un calendari d’aplicaci贸 de les emissions i recorda que els mitjans de comunicaci贸 en catal脿 s贸n una reivindicaci贸 popular. Considera que la societat i les institucions han de trobar una soluci贸 a la ‘censura’ i diu que la poblaci贸 espera respostes.
El comunicat acaba dient: ‘Acci贸 Cultural t茅 el deure, amb els seus socis i el conjunt dels valencians, d’assolir l’objectiu pel qual la nostra entitat ha treballat durant tants anys i que ara 茅s molt a prop de ser una realitat.’

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada