dimarts, 6 d’octubre del 2015

Divendres, 9 d'octubre a les 11:00 hores a l'hort de carme Parc Jaume I d'Elx:

V OFRENA CÍVICA UNITÀRIA. ACTE DE HOMENATGE EN COMMEMORACIÓ DEL 9 D'OCTUBRE

El dia 9 d'octubre, se celebra la diada del País Valencià, en recordança de l'entrada del rei Jaume I a la ciutat de València, el 1238, any que, podríem dir, marca la naixença del País Valencià. El Nou d'Octubre té una significació alhora festiva i reivindicativa de la identitat valenciana.

Us convidem assistir a l’ofrena cívica que es farà a l’hort del Carme al rei Jaume I el pròxim 9 d’octubre, a les 11.00 h. Desitgem que hi haja tanta gent com hi puga anar. Reivindicarem la nostra valencianitat, la defensa de la nostra llengua, la millora de la qualitat democràtica i del benestar social per a tots els nostres conciutadans del sud i de la resta del país.

Per tot això, la Plataforma per l’Ús Oficial del Valencià a Elx -formada per El Tempir, l’Institut d’Estudis Comarcals del Baix Vinalopó, el Casal Jaume I, http://casalelx.blogspot.com.es/ Xiquets d’Elx i Joves d’Elx– us convida a assistir a la V Ofrena cívica que es farà a l’hort del Carme al rei Jaume I el pròxim 9 d’octubre, a les 11.00 h. A més, que ens acompanyeu amb la samarreta “#esElx”, “#AElxenvalencià” i “M’agrada el valencià”.


Cordialment

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada