dimecres, 28 de febrer del 2024

Votacions per a la Renovaci贸 de la Junta Directiva

☀️Bon dia,

馃棑️Aquest divendres dia 1 de mar莽 al Casal d’ACPV d'Elx de 17:00h a 20:00h vos esperem per a votar.

馃 Sols poden participar els s貌cis de l'entitat.

馃憢 Salutacions.
------------------------------------------------------------------
Val猫ncia, 12 febrer 2024

NOTA DE PREMSA

ACPV renova la Junta Directiva, amb una candidatura  parit脿ria, ampliada i amb inclusi贸 de Joves
Per primera vegada en la hist貌ria de l’entitat quatre dones ocuparan els llocs de m茅s responsabilitat

La renovaci贸 d'Acci贸 Cultural del Pa铆s Valenci脿 continua amb passos decidits cap a un futur m茅s inclusiu i divers. Aquesta vegada, la candidatura presenta una composici贸 parit脿ria, amb quatre posicions ocupades per dones, un esdeveniment hist貌ric per a l’entitat. Cada membre de la nova Junta Directiva aporta una funci贸 concreta: relacions internacionals, pol铆tica ling眉铆stica, vertebraci贸 territorial, lleure en valenci脿, economia, relacions laborals, el catal脿 en l’脿mbit digital … Al mateix temps que se segueix amb la din脿mica de treball dels darrers anys, amb la Federaci贸 Llull, la Fundaci贸 de Congr茅s de Cultura Catalana, la xarxa d’entitats, etc., 茅s per aix貌 que la junta i s’amplia. Al mateix temps, s’inclou al representant de la secretaria de Joves d’ACPV, donant veu a una perspectiva juvenil i din脿mica dins de l'organitzaci贸.

La Junta Directiva d'Acci贸 Cultural del Pa铆s Valenci脿 (ACPV) en funcions, en la seua reuni贸 del dilluns 5 de febrer de 2024, va proclamar la candidatura 煤nica per a la renovaci贸 dels c脿rrecs de la Junta Directiva, anunciant els i les membres que la integren.

Anna Oliver encap莽ala la llista com a candidata a presidenta, acompanyada per un equip divers i qualificat: Marinela Garcia, candidata a vicepresidenta, Anna Gascon, candidata a secret脿ria i Josepa Costa, candidata a vicesecret脿ria. La resta de la candidatura la conformen: David Oliver, candidat a tresorer i Jos茅 Mar铆a Bull贸n, Francesca Isabel Server, Nuria Betoret, Yago Carrillero, Vicent Ferrer i Carles Moncl煤s, optant a vocals en la nova Junta Directiva. La directiva s’ha ampliat i passa a estar formada per 12 persones, la meitat continuen i l’altra part s’incorporen. 

Anna Oliver, candidata i presidenta en funcions, ha demanat que la participaci贸 siga tan alta com siga possible. «Creiem en la participaci贸 i en l'associacionisme, per aix貌 fem una crida a votar. Volem que les persones associades a ACPV refrenden la proposta de renovaci贸 de l'entitat que avan莽a, amb m茅s representaci贸 de dones, amb la nostra joventut i incorporant a gent molt capa莽 i amb llarga traject貌ria professional en els 脿mbits de la llengua i la cultura del Pa铆s Valenci脿», diu Oliver.

A m茅s de la proclamaci贸 de candidatures, s'han determinat les delegacions territorials habilitades per al vot anticipat dels socis d'ACPV, amb vista a facilitar la seva participaci贸 en el proc茅s electoral. Aquestes delegacions inclouen diverses localitzacions a Alacant, Alcoi, Elx, Gandia, Ll铆ria, Ontinyent, Pedreguer, Carcaixent i Castell贸 de la Plana, amb horaris espec铆fics el dia 1 de mar莽:
Alacant – Seu Universit脿ria d'Alacant de la Universitat d’Alacant – Sala de Juntes I – Ram贸n y Cajal, 4, Alacant. D’11 a 14 h
Alcoi – Centre Ovidi Montllor – ACPV Alcoi脿-Comtat – C/ Vistabella, 8 De 17 h a 20 h
➡️Elx – Casal d’ACPV d’Elx – Carrer Sant Jordi, 2 De 17 h a 20 h
Gandia – Casal Fundaci贸 Jaume I-ACPV de la Safor-Valldigna – Dona Teresa, 2 De 17 h a 20 h
Ll铆ria – Casal d’ACPV del Camp de T煤ria – Av. dels Furs, 17, baix dreta De 17 h a 20 h
Ontinyent – Espai Jove d’Ontinyent – C/ Ramon Llin, s/n De 17 h a 20 h
Pedreguer – Casal Jaume I-ACPV de Pedreguer – C/ Val猫ncia, 12-B De 17 h a 20 h
Carcaixent – Ribera Alta – Centre d’empreses. Marquesa Montortal, 54. De 17 h a 20 h.
Castell贸 de la Plana – Menador. Pla莽a hort dels corders s/n, aula 108 – De 13 a 15 h i de 18.30 h a 20 h
La votaci贸 principal, en l'Assemblea General Extraordin脿ria, est脿 programada per al 2 de mar莽 a l'Octubre Centre de Cultura Contempor脿nia a Val猫ncia, de 12 a 14 h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada