dimecres, 14 de febrer del 2024

Dia històric

Avui és un dia històric, després de 6 llargs anys de lluita, avui, dimecres 14 de febrer de 2024, la justícia ha pronunciat una sentència que marca un abans i un després en la lluita contra la violència feixista al País Valencià.

Els acusats per les agressions a la manifestació del 9 d’Octubre de 2017 han reconegut els seus delictes i han acceptat les penes que la comissió ha demanat. Aquesta victòria judicial és fruit del treball incansable de la Comissió 9 d’Octubre i de les persones que s'han negat a callar davant de la violència.

Toni Gisbert, portaveu de la Comissió, ha valorat aquest èxit com un pas de gegant en la lluita per la justícia i la democràcia al País Valencià. Gràcies a la solidesa del treball col·lectiu i la ferma determinació dels perjudicats i perjudicades, 26 dels 28 acusats han signat un acord de conformitat, reconeixent els delictes i acceptant les conseqüències dels seus actes.

Ara, amb aquest precedent, la violència feixista ja no podrà quedar impune al País Valencià. Hem aconseguit un pas important cap a la justícia i la convivència pacífica. Tot i que encara hi ha molt a fer, avui celebrem aquesta victòria i renovem el nostre compromís amb els valors de la democràcia i els drets fonamentals.

Seguim construint un futur lliure de violència i de feixisme al País Valencià!

#comissió9doctubre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada