dilluns, 19 de setembre de 2022

Presentació del llibre Junil a les terres dels bàrbars de l'autor Joan-Lluís Lluís

😁 Hola bon dia,

🗓️ El proper dimecres dia 21 de setembre a les 19:20h al Casal d'Elx tindrà lloc la presentació del llibre Junil a les terres dels bàrbars de l'autor Joan-Lluís Lluís.

👩🏻 A més de l'autor, hi intervé presentant l'acte Marina Macià, secretària d'El Tempir.

🏅PREMI ÒMNIUM 2021 A LA MILLOR NOVEL·LA

🎖️LI PREMI CREXELLS 2022 DE NARRATTIVA

📖 Amb Junil a les terres dels bàrbars, Joan-Lluís Lluís entra al Club dels Novel·listes: una gran novel·la d’aventures, un viatge per l’Imperi romà en què la poesia, la llengua i la traducció són el motor de l’acció.

“Una vegada hi havia un home que menyspreava la seva filla.” Amb començament de rondalla apareix l’heroïna d’aquesta història, anomenada Junil. Encola papirs a la llibreria del pare i aprèn a llegir a l’ombra del seu menyspreu. Però mort el pare, morta la ràbia —i és la filla qui ha concebut l’arma del crim.

Fuig a peu amb tres esclaus. El temps és el principi de l’era cristiana; el lloc, una marca de l’Imperi romà. Travessen la frontera i aprenen a anar a palpes pel món, on els déus i les llengües varien. Què diuen els estranys amb qui topen? Què volen? A mesura que avancen, l’afany de caminar eclipsa la por i s’encomana a d’altres fugitius.

Junil a les terres dels bàrbars és la setena novel·la de Joan-Lluís Lluís i un acte de fe en la imaginació: una gran i esplendorosa novel·la d’aventures, amb les peripècies com a llenguatge i l’estranyesa com a condició.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada