dilluns, 19 de setembre del 2022

Presentaci贸 del llibre Junil a les terres dels b脿rbars de l'autor Joan-Llu铆s Llu铆s

馃榿 Hola bon dia,

馃棑️ El proper dimecres dia 21 de setembre a les 19:20h al Casal d'Elx tindr脿 lloc la presentaci贸 del llibre Junil a les terres dels b脿rbars de l'autor Joan-Llu铆s Llu铆s.

馃懇馃徎 A m茅s de l'autor, hi interv茅 presentant l'acte Marina Maci脿, secret脿ria d'El Tempir.

馃弲PREMI 脪MNIUM 2021 A LA MILLOR NOVEL·LA

馃帠️LI PREMI CREXELLS 2022 DE NARRATTIVA

馃摉 Amb Junil a les terres dels b脿rbars, Joan-Llu铆s Llu铆s entra al Club dels Novel·listes: una gran novel·la d’aventures, un viatge per l’Imperi rom脿 en qu猫 la poesia, la llengua i la traducci贸 s贸n el motor de l’acci贸.

“Una vegada hi havia un home que menyspreava la seva filla.” Amb comen莽ament de rondalla apareix l’hero茂na d’aquesta hist貌ria, anomenada Junil. Encola papirs a la llibreria del pare i apr猫n a llegir a l’ombra del seu menyspreu. Per貌 mort el pare, morta la r脿bia —i 茅s la filla qui ha concebut l’arma del crim.

Fuig a peu amb tres esclaus. El temps 茅s el principi de l’era cristiana; el lloc, una marca de l’Imperi rom脿. Travessen la frontera i aprenen a anar a palpes pel m贸n, on els d茅us i les lleng眉es varien. Qu猫 diuen els estranys amb qui topen? Qu猫 volen? A mesura que avancen, l’afany de caminar eclipsa la por i s’encomana a d’altres fugitius.

Junil a les terres dels b脿rbars 茅s la setena novel·la de Joan-Llu铆s Llu铆s i un acte de fe en la imaginaci贸: una gran i esplendorosa novel·la d’aventures, amb les perip猫cies com a llenguatge i l’estranyesa com a condici贸.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada