dilluns, 5 de setembre del 2022

Presentació de l'exposició Bucle Atemporal de Susanna Alemany

😀 Molt bon dia a tots,

🙌 Esperem des del Casal que hagueu passat unes magnífiques vacances a l'ombra aquest estiu.

🖼️ Estem de tornada amb la presentació de l'exposició Bucle Atemporal de l'artista Susana Alemany el proper divendres dia 9 de setembre a les 19:30h al Casal d'Elx.

👩‍🎨 Comptarem amb l'artista què ens parlarà sobre l'obra i disfrutarem a continuació de la tertúlia amb picadeta de productes de la terra, vi i cervesa.

Tema
    L'artista ha pres com a referent tot el procés que em viscut amb la pandémia, la qual ha assolat tota la humanitat. Des d'una perspectiva íntima d'una banda i plural d'una altra ens trobem amb una sèrie on els protagonistes som la societat i les nostres reaccions.

Sobre l’autora
    Susana Alemany Fuertes ( Alcoi, 1965). Formada dins del camp del tèxtil i la confecció de moda en un primer moment, per a passar a formar-se al camp de les arts plàstiques a l’Escola Municipal de Belles Arts d’Alcoi, des del 2009 fins al 2020.

    La seua voluntat expressiva la du a treballar sobretot amb teixits banyats i modelats, combinats amb una intensa cromatografia que la duen a centrar-se en l’ús d’aquest material com a element plàstic i com a objectiu temàtic. Les seues sèries es troben desenvolupades a través del teixit com a fil conductor del seu llenguatge junt amb els cromatismes i les tècniques personals pictòriques que fan que el seu treball aconseguisca tindre una identitat pròpia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada