dilluns, 5 de setembre del 2022

Presentaci贸 de l'exposici贸 Bucle Atemporal de Susanna Alemany

馃榾 Molt bon dia a tots,

馃檶 Esperem des del Casal que hagueu passat unes magn铆fiques vacances a l'ombra aquest estiu.

馃柤️ Estem de tornada amb la presentaci贸 de l'exposici贸 Bucle Atemporal de l'artista Susana Alemany el proper divendres dia 9 de setembre a les 19:30h al Casal d'Elx.

馃懇‍馃帹 Comptarem amb l'artista qu猫 ens parlar脿 sobre l'obra i disfrutarem a continuaci贸 de la tert煤lia amb picadeta de productes de la terra, vi i cervesa.

Tema
    L'artista ha pres com a referent tot el proc茅s que em viscut amb la pand茅mia, la qual ha assolat tota la humanitat. Des d'una perspectiva 铆ntima d'una banda i plural d'una altra ens trobem amb una s猫rie on els protagonistes som la societat i les nostres reaccions.

Sobre l’autora
    Susana Alemany Fuertes ( Alcoi, 1965). Formada dins del camp del t猫xtil i la confecci贸 de moda en un primer moment, per a passar a formar-se al camp de les arts pl脿stiques a l’Escola Municipal de Belles Arts d’Alcoi, des del 2009 fins al 2020.

    La seua voluntat expressiva la du a treballar sobretot amb teixits banyats i modelats, combinats amb una intensa cromatografia que la duen a centrar-se en l’煤s d’aquest material com a element pl脿stic i com a objectiu tem脿tic. Les seues s猫ries es troben desenvolupades a trav茅s del teixit com a fil conductor del seu llenguatge junt amb els cromatismes i les t猫cniques personals pict貌riques que fan que el seu treball aconseguisca tindre una identitat pr貌pia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada