divendres, 30 de setembre del 2022

Correllengua Elx 2022

馃榾 Bon dia a tots!

馃敟 Vos convidem a participar en els actes del Correllengua 2022 a la nostra ciutat, en conmemoraci贸 de la Diada del Pa铆s Valenci脿 9 d'Octubre. Esperem tenir l'honor de comptar enguany amb la vostra pres猫ncia el divendres 7 d'Octubre a les 19:00h al Casal i a les 19:30 hores al sal贸 de plens de l'Ajutament d'Elx per tal de rebre la Flama del Correllengua.

馃ゾEl circuit ser脿 pels carrers peatonals, carrer de les Barques i carrer Mare de D茅u del Carme fins la Pla莽a de Baix on serem rebuts per les autoritats del govern i amb posterioritat pujarem al Sal贸 de Plens de l'Ajuntament.

馃弮‍♀️馃憛CORRELLENGUA 2022 ELX:

馃棑️ Divendres, 7 d'Octubre. Passacarrer: eixida en cercavila des d'Acpv-Casal d'Elx a les 19:15h amb la Flama del Correllengua, ens acompanyaran per amenitzar l'acte la Colla de Dol莽ainers i Tabaleters “El Cascabot” la nova “Muixeranga d'Elx” i el grup joves de secund脿ria del Tirant lo Blanch que portaran la flama aquest any acompanyats pel profesor Pierre Vives.

馃弫 Arribada del Correllengua al Casal d'Elx: a les 20:00h. Picadeta, cervesa i xarreta.

馃 Agra茂m el vostre inter猫s i us fem saber que ens teniu a la vostra disposici贸 per a qualsevol cosa que considereu d'inter茅s.

馃挵 Tenim LOTERIA DE NAL del Casal (23€)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada