dilluns, 24 de setembre de 2018

CORRELLENGUA A LA CIUTAT D'ELX DIVENDRES 19 D'OCTUBRE 2018: Benvolgudes i Benvolguts: el proper divendres, 19 d'octubre Acpv-Casal Jaume I d'Elx, organitza el CORRELLENGUA 2018 a la ciutat d'Elx en commemoració de la Diada del País Valencià 9 d'octubre, ens posem en contacte amb vosaltres per tal de convidar-vos a participar en els actes del Correllengua.

CORRELLENGUA A LA CIUTAT D'ELX DIVENDRES 19 D'OCTUBRE 2018:
Benvolgudes i Benvolguts: el proper divendres, 19 d'octubre Acpv-Casal Jaume I d'Elx, organitza el CORRELLENGUA 2018 a la ciutat d'Elx en commemoració de la Diada del País Valencià 9 d'octubre, ens posem en contacte amb vosaltres per tal de convidar-vos a participar en els actes del Correllengua.

Enguany, dediquem el Correllengua 2018 a l'enginyer, lingüista i ciutadà compromès Pompeu Fabra, i a la commemoració dels 600 anys de la Generalitat Valenciana una de les institucions més antigues d'Europa.

Nota: vos adjuntem en aquest correu l'enllaç on podeu baixar-se el material del Correllengua 2018 per treballar a classe: unitats didàctiques per a 1er, 2ón i 3er Cicle de primària, Secundària i Batxiller, cartells, manifest del Correllengua, auques, la programació amb els actes a l'Ajuntament i al Casal per si voleu participar.

CORRELLENGUA 2018 ELX:
Divendres, 19 d'octubre 19:30 hores. Passacarrer: eixida des d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx a les 19:30hores amb la Flama del Correllengua 2018, ens acompanyaran la Colla de Dolçainers i Tabaleters “El cascabot”.

Arribada del Correllengua a l'Ajuntament d'Elx i Lectura del Manifest per la Llengua: a les 20:00 hores a la Plaça de Baix: Saló de plens de l'Ajuntament lliurament de la flama del Correllengua a Carlos González (alcalde d'Elx) i Patricia Macià (regidora de Cultura). Lectura del manifest per la llengua a càrrec de joves d'educació secundària o batxiller de l'IES Sixto Marco i parlaments a càrrec d'Agustí Agulló (coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx) Josep-Enric Escribano (president de l'associació per la llengua “El Tempir”. I de Vicent Soler (vicepresident del Institut d'Estudis Comarcals del Baix Vinalopó). Parlament de l'alcalde o de la regidora de Cultura. Actuació de la colla de dolçainers i tabaleters el Cascabot.

Arribada del Correllengua al Casal Jaume I d'Elx: a les 21:00 hores al Casal Jaume I d'Elx: Sopar “picadeta” Coca i ví de la terra.

Organitza: ACPV-Casal Jaume I 'Elx.                                                                                                  Col·laboren: Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària, Institut d'Estudis Comarcals del Baix Vinalopó, l'associació Cívica per la Llengua El Tempir, Colla de Dolçainers i Tabaleters d'Elx El cascabot, alumnes de l'IES Sixto Marco.

Enllaç per descarregar els AUQUES, MANIFEST DEL CORRELLENGUA, CARTELL , UNITATS DIDÀCTIQUES etc del Correllengua 2018:        
http://acpv.cat/correllengua18/index.html

CordialmentAgustí Agulló Marcos 
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx) 
Telèfon 965426480 
Carrer Sant Jordi, 2 (Elx-03203)
elx@acpv.cat 
http://casalelx.blogspot.com
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107 
http://lecturesdelx.blogspot.com 
https://twitter.com/ElxCasal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada