dilluns, 24 de setembre del 2018

IX Sopar de cabasset Vicent Andrés Estellés. Recital Poètic


IX Sopar de cabasset Vicent Andrés Estellés. Recital Poètic

DIA: divendres 28 de setembre 2018
HORA: 21:00
LLOC: Plaça del Gall (del Raval d'Elx)

El Casal Jaume I d'Elx com cada any, i ja en van 8, s’afegeix a l’homenatge que des de diverses poblacions valencianes es realitza al poeta valencià més estimat i destacat del segle XX, Vicent Andrés Estellés.


Sopar-Homenatge Vicent Andrés Estellés l'acte tindrà lloc a la bellíssima plaça del Gall del Raval d’Elx. Consistent en un sopar popular i un recital poètic, tindrà lloc el pròxim 28 de setembre, a partir de les 21 h, amb la col·laboració de l’Associació de Veïns del Raval, el Casal d’Elx-ACPV, la Regidoria de Participació de l’Ajuntament d’Elx i la Universitat Miguel Hernández. El Tempir i el Casal ha volgut que aquest sopar s’emmarque dins el conjunt d’activitats que s’han organitzat sota el títol “Trobada d’Associacions”, coordinades i impulsades per l’Associació de Veïns del Raval al llarg de les dues darreres setmanes de setembre, més concretament entre el 22 i el 29.
Inscripcions en el IX Sopar-Homenatge Vicent Andrés Estellés
Per tal d’assistir al IX Sopar-Homenatge Vicent Andrés Estellés, cal enviar un correu electrònic a infoeltempir@gmail.com. Hi heu de dir el nombre de persones que hi assistireu, el nom d’una persona de contacte i un número de telèfon per si hi haguera alguna incidència que calga comunicar.
L’organització posarà a disposició de les persones assistents després del sopar de cabasset edicions de l’obra poètica d’Estellés perquè trien el poema que vulguen llegir públicament. Vine i participa en el recital i de la bona companyia. Gaudiu de la paraula dels nostres poetes! Us hi esperem!
Cordialment
Agustí Agulló Marcos
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)
Telèfon 965426480
Carrer Sant Jordi, 2 (Elx-03203)

elx@acpv.cat
http://casalelx.blogspot.com
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107
http://lecturesdelx.blogspot.com                                                                                                               https://twitter.com/ElxCasal




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada