dijous, 12 de juliol del 2018

Nota: Aforament complet 110 persones!! Et comuniquem que hem venut tots els tiquets de l'Aniversari-Sopar i Concert d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx!!


Nota: Aforament complet 110 persones!!
Et comuniquem que hem venut tots els tiquets de l'Aniversari-Sopar i Concert d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx!!

CONCERT-FESTA ANIVERSARI I SOPAR SARDINADA 20 ANYS D'ACPV-CASAL JAUME I D'ELX AMB EL CANTAUTOR ANDREU BENEIT (Músiques de la Mediterrània). A LA PLATJA DEL PINET D'ELX A L'HOSTAL-RESTAURANT MARUJA:
DIA: Dissabte, 14 de JULIOL 2018                                                                                                                        HORA: 20:30 hores
LLOC: Hostal-Restaurant Maruja (Platja del Pinet d'Elx)

PREU: sopar i concert: 17€
A aquest aniversari esteu convidats a assistir tots els socis i simpatitzants del Casal.

RESERVA ANTICIPADA: passa pel Casal a recollir el teu tiquet, també podeu fer el pagament mitjançant ingrés bancari en aquest número de compte BBVA IBAN ES67 0182 0143 59 0201574821, pretenem omplir i reservar només per a nosaltres el Restaurant-Hostal Maruja i per açò necessitem un mínim de persones prèviament apuntades. Acpv-Casal Jaume I d'Elx: Carrer Sant Jordi,2 elx@acpv.cat o trucant al telèfon 965426480.
Benvolguts i Benvolgudes, al llarg d’aquest 2018 el Casal d'Elx celebra el seu 20è aniversari, va nàixer de la mà d'Acpv el 15 de maig de l'any 1998 i va ser el fruit d'esforç, de treball, de solidaritat, d'il·lusió, de valors, d'empenta i de dedicació de moltes persones.
La Junta del Casal volem manifestar públicament el nostre sentit reconeixement i record entranyable a totes les sòcies i socis, presents i no presents així com, de forma destacada, a totes aquelles persones que, durant aquestes dos darreres dècades, han format part d'Acpv-Casal Jaume I, les quals han servit per dotar de vida i sentit a la nostra entitat, que humilment ha intentat ser motor de valencianisme a la ciutat i comarca.

"CONCERT-FESTA 20 ANIVERSARI DEL CASAL I SOPAR SARDINADA” A la platja del Pinet d'Elx. Restaurant-Hostal Maruja, a la vora de Mar i passejada per la platja a la llum de la Lluna. La xica o el xic el poses tu.

Menú:
-Pa amb tomàquet i all i oli, Amanides, 6 Sardines Planxa, Xipirons, Xurros de Lluç, Meló d'aigua, Cafè / infusions, Begudes: Cervesa, Vi negre d'Estiu, Refrescs, Aigua.
Preu= 17 €




Cordialment
Agustí Agulló Marcos
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)
Telèfon 965426480
Carrer Sant Jordi, 2 (Elx-03203)
elx@acpv.cat
http://casalelx.blogspot.com
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107
https://twitter.com/ElxCasal                                                                                                                                     http://lecturesdelx.blogspot.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada