dimecres, 18 de juliol del 2018

Fotos i Crònica: èxit de participació, dissabte passat 14 de juliol nombroses persones es van quedar sense poder assistir al 20è Aniversari d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx a causa de l'aforament limitat del restaurant-hostal Maruja en la platja del Pinet d'Elx, que només permetia 112 persones.

Fotos i Crònica: èxit de participació, dissabte passat 14 de juliol 2018 nombroses persones es van quedar sense poder assistir al 20è Aniversari d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx a causa de l'aforament limitat del restaurant-hostal Maruja en la platja del Pinet d'Elx, que només permetia 112 persones. Vam passar una bona nit a la vora del mar amb el Concert-Festa Aniversari i el Sopar Sardinada, i escoltant músiques de la Mediterrània amb el cantautor Andreu Beneit, acompanyat per Benjamin Sun al piano i acordió, i Josep Andreu Martinez Valero al violí. Vam gaudir d'un excel·lent concert!! Al qual van assistir nombrosos socis i simpatitzants del Casal d'Elx. Vam gaudir també d'un power point amb 1.600 fotografies d'aquests 20 anys de Casal. Els parlaments van ser a càrrec d'Agustí Agulló Marcos (coordinador d'Acpv-Casal d'Elx) i del jove Lluís Alexandre Agulló Garcia. El menú que vam degustar va ser el següent..-Pa amb tomaca i all i oli, Amanides, 6 Sardines Planxa, Xipirons, Xurros de Lluç, Meló d'Alger, Cafè / infusions, Begudes: Cervesa, Vi negre d'Estiu, Refrescs, Aigua.

Es va obsequiar a les sòcies amb un mocador amb la figura del General Joan Baptista Basset i Ramos, militar austriacista que va encapçalar la revolta valenciana contra Felip V, en defensa dels Furs Valencians. I també amb díptics amb cançonetes de fil i cotó.


Enguany celebrem el 20è aniversari, del Casal d'Elx, que va nàixer de la mà d'Acpv el 15 de maig de l'any 1998. La Junta del Casal d'Elx, va voler manifestar públicament el nostre sentit homenatge, reconeixement i record entranyable a totes les sòcies i socis, presents i no presents així com, de forma destacada, a totes aquelles persones que, durant aquestes dues últimes dècades, han format part d'Acpv-Casal Jaume I, sense nomenar a cap d'ells, perquè són tants que és impossible nomenar-los a tots els que, han col·laborat d'alguna manera; amb treball, amb solidaritat, amb il·lusió, amb valors, amb espenta, el fruit és gràcies a l'esforç i dedicació de moltes persones. L'ajuda d'elles i ells ha servit per a dotar de vida i sentit a la nostra entitat, que humilment ha intentat ser motor de valencianisme a la ciutat i comarca.




Cordialment

Agustí Agulló Marcos
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)
Telèfon 965426480
Carrer Sant Jordi, 2 (Elx-03203)

elx@acpv.cat http://casalelx.blogspot.com
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107 http://lecturesdelx.blogspot.com                                                                                   https://twitter.com/ElxCasal
















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada