dilluns, 26 de març del 2018

Fotos que vam fer el passat dissabte 24 de març en la visita guiada per la ciutat d'Elx i els seus horts “Contarelles i camins” iniciativa d'Escola Valenciana i d'Acpv-Casal d'Elx


Us envie les fotos que vam fer el passat dissabte 24 de març en la visita guiada per la ciutat d'Elx i els seus horts “Contarelles i camins” iniciativa d'Escola Valenciana i d'Acpv-Casal d'Elx, visita guiada a cĂ rrec de JesĂşs Castaño membre del casal d'Elx, volem agrair a totes les persones que van assistir i que vĂ reu desafiar el fred i el vent que va fer eixe dia, i a JesĂşs Castaño per la interessant xarrada sobre la “Festa o Misteri d'Elx) i d'altres sobre la ciutat d'Elx.

Contarelles i camins’ s’emmarca dins un cicle d’excursions amb l’objectiu de fer paĂ­s i conĂ©ixer mĂ©s de prop la riquesa cultural del nostre territori. Durant aquestes passejades –de les quals s’encarrega cada vegada una entitat de l’entorn a visitar–, fem un acostament al patrimoni cultural i natural. Amb tot, tractem de lligar la literatura amb el paisatge, i difuminar les fronteres de l’espai Ă­ntim de les llegendes amb l’espai real.
Aquesta iniciativa naix al sud del PaĂ­s ValenciĂ  grĂ cies al compromĂ­s de les entitats que treballen per potenciar el valenciĂ  i assolir-ne la normalitzaciĂł en tots els Ă mbits.
Cordialment
AgustĂ­ AgullĂł Marcos
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)
Telèfon 965426480
Carrer Sant Jordi, 2 (Elx-03203)

elx@acpv.cat
http://casalelx.blogspot.com
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107
https://twitter.com/ElxCasal
http://lecturesdelx.blogspot.comCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada