dimarts, 20 de març del 2018

Dissabte 24 de març 2018: Visita Guiada per la ciutat d'Elx i els seus horts a les 10 hores a la porta del MAHE


Contarelles i camins

INSCRIPCIONS: la ruta és gratuïta, però l'aforament dels museus limitat. Cal reservar al telèfon 659052214 o al 645192121 (data límit 23 de març)
Us esperem a tothom en aquesta iniciativa d'Escola Valenciana i d'Acpv-Casal d'Elx, visita guiada per la ciutat d'Elx i els seus horts a les 10H a la porta del Museu Arqueològic i d'Història d'Elx (MAHE) c/ Diagonal del Palau a càrrec de Jesús Castaño membre del casal d'Elx. I dinar típic elxà.
‘Contarelles i camins’ s’emmarca dins un cicle d’excursions amb l’objectiu de fer paĂ­s i conĂ©ixer mĂ©s de prop la riquesa cultural del nostre territori. Durant aquestes passejades –de les quals s’encarrega cada vegada una entitat de l’entorn a visitar–, fem un acostament al patrimoni cultural i natural. Amb tot, tractem de lligar la literatura amb el paisatge, i difuminar les fronteres de l’espai Ă­ntim de les llegendes amb l’espai real.
Aquesta iniciativa naix al sud del PaĂ­s ValenciĂ  grĂ cies al compromĂ­s de les entitats que treballen per potenciar el valenciĂ  i assolir-ne la normalitzaciĂł en tots els Ă mbits.Cordialment
AgustĂ­ AgullĂł Marcos 
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx) 
Telèfon 965426480 
Carrer Sant Jordi, 2 (Elx-03203)
elx@acpv.cat 
http://casalelx.blogspot.com
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107 
http://lecturesdelx.blogspot.com 
https://twitter.com/ElxCasal


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada