dimarts, 20 de març de 2018

Dissabte 24 de març 2018: Visita Guiada per la ciutat d'Elx i els seus horts a les 10 hores a la porta del MAHE


Contarelles i camins

INSCRIPCIONS: la ruta és gratuïta, però l'aforament dels museus limitat. Cal reservar al telèfon 659052214 o al 645192121 (data límit 23 de març)
Us esperem a tothom en aquesta iniciativa d'Escola Valenciana i d'Acpv-Casal d'Elx, visita guiada per la ciutat d'Elx i els seus horts a les 10H a la porta del Museu Arqueològic i d'Història d'Elx (MAHE) c/ Diagonal del Palau a càrrec de Jesús Castaño membre del casal d'Elx. I dinar típic elxà.
‘Contarelles i camins’ s’emmarca dins un cicle d’excursions amb l’objectiu de fer país i conéixer més de prop la riquesa cultural del nostre territori. Durant aquestes passejades –de les quals s’encarrega cada vegada una entitat de l’entorn a visitar–, fem un acostament al patrimoni cultural i natural. Amb tot, tractem de lligar la literatura amb el paisatge, i difuminar les fronteres de l’espai íntim de les llegendes amb l’espai real.
Aquesta iniciativa naix al sud del País Valencià gràcies al compromís de les entitats que treballen per potenciar el valencià i assolir-ne la normalització en tots els àmbits.Cordialment
Agustí Agulló Marcos 
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx) 
Telèfon 965426480 
Carrer Sant Jordi, 2 (Elx-03203)
elx@acpv.cat 
http://casalelx.blogspot.com
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107 
http://lecturesdelx.blogspot.com 
https://twitter.com/ElxCasal


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada