dilluns, 14 de març del 2016

Dimarts 15 de març: Club de lectura d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx: Vols participar amb nosaltres del Club de Lectura del Casal... Vine t'esperem !! Pròximes novel·les:
15 de març: Anna MONER, El retorn de l'hongarès. 12 d'abril: Avel·lí ARTÍS-GENER, Paraules d'Opòton el vell. 10 de maig: Joan BENESIU, Gegants de gel. 7 de juny: Manuel de PEDROLO, Trajecte final.
Club de lectura d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx: Per què un club de lectura?
Perquè ens agrada llegir i ens agrada llegir en català. Perquè volem llegir obres que amplien
els nostres horitzons. Perquè volem compartir la nostra lectura amb altres persones que lligen la mateixa obra i tenen sensibilitats semblants o diferents.
Perquè volem comentar les nostres impressions i emocions, idees, amb altres persones que estan llegint el mateix llibre Perquè volem saber més coses sobre l'autor/a, el gènere, l'estil, els personatges, etc.Funcionament: Triem una lectura per a un període de setmanes determinat. Llegim l'obra a casa i ens reunim un dia al mes (1 h) per comentar entre tots/es el fragment que hem llegit. Un moderador ondueix la sessió, planteja interrogants, etc. Coordinadors: Jesús Castaño i Josep Joaquim Perucho
Cordialment Agustí Agulló Marcos (Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx) Telèfon 965426480 Carrer Sant Jordi, 2 elx@acpv.cat http://casalelx.blogspot.com https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107 http://lecturesdelx.blogspot.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada