dimarts, 29 de març del 2016

Casal Jaume I d'Elx. Autobusos i Diada:
Acció Cultural del País Valencià, la nit de Sant Jordi el 23 d'abril, després de la tradicional manifestació commemorativa del 25 d'abril, celebrarà a València un gran homenatge a la cultura resistent valenciana. Serà a la plaça de bous de la ciutat.
No podeu faltar. El fet que el poble valencià recupere la plaça de bous com a espai cultural ja és un fet històric que cal celebrar.
La Festa per la Cultura comptarà amb la participació d'una llarguíssima llista de cantants, grups de música i de cultura popular, que en els propers dies anirem fent pública. Serà un reconeixement als grups i persones que durant 20 anys han mantingut la vitalitat de la nostra llengua i cultura, i també una aposta per la seva visibilitat en la nova etapa en què ha entrat el País Valencià. Serà, per tant, un homenatge, i alhora l'expressió en veu alta de la nostra voluntat de guanyar nous espais per a la llengua i la cultura.
Com sempre, Acpv-Casal Jaume I d'Elx us ofereix totes les facilitats que podem perquè acudiu a València en aquesta data. En aquest sentit estem mirant d'organitzar un viatge amb autobús d'anada i tornada a València.
Si t'interessa, faria falta que contactes amb nosaltres al més aviat possible i reserves les teues places. Segons aquestes reserves concretarem la ruta comarcal que farà l'autobús així com el preu del viatge.
Quants més siguem més senzill, més barat i més divertit ens sortirà anar a València.
Telefona'ns (965426480) o envia'ns un mail (elx@acpv.cat) no més tard del 15 d'abril.
Informació Diada del 25 d'abril: https://ca.wikipedia.org/wiki/Diada_del_25_d%27abril
Comprar les entrades de l'espectacle directament en aquesta web= http://acpv.cat/25abril16/
Comprar els tickets de l'autobús passeu per Acpv-Casal Jaume I d'Elx (Carrer Sant Jordi, 2)

Cordialment
Agustí Agulló Marcos
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)
Telèfon 965426480
Carrer Sant Jordi, 2
elx@acpv.cat
http://casalelx.blogspot.com
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107
http://lecturesdelx.blogspot.com
http://acpv.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada