dijous, 15 d’octubre del 2015

CURS DE CERÀMICA: (Acpv-Casal Jaume I d'Elx, carrer Sant Jordi, 2)  Reunió prèvia sense compromís dilluns 19 d'octubre a les 19:30 hores.
“SOCARRATS, ROMÀNICS I SEGLE XVIII”
Preu: 30€ mensuals, més 5€ de matrícula

QUE ÉS DECORAR CERÀMICA?

L'art de decorar ceràmica és el resultat de la unió de la tècnica manual i de l'expressivitat artística, es podria definir potser amb major exactitud dient que la decoració comença una vegada acabada la forma i decidida la funció a què es destine....




En la decoració d'una peça es combinen el seu modelatge i la pintura de forma tal que a vegades és molt difícil deslligar una d'una altra.

Un objecte ceràmic pot començar-se a decorar en qualsevol fase del seu procés d'elaboració. Pot, doncs, dir-se que, des d'una simple impressió en el fang humit fins a la més complicada pintura sobre un vidriat, és decoració.

La forma i la textura del material amb què s'ha format la peça condueïxen, a vegades, a un tipus especial de decoració molt definida, no obstant això, esta en la imaginació i capacitat de l'artista aconseguir l'impacte agradable a la vista que resulta al mesclar forma, textura i acabat.

Abans de poder llançar-se a experimentar, no obstant això, cal haver aprés els processos bàsics de decoració per a poder aconseguir bons resultats.

Això és el que pretenem en els cursos de ceràmica que pròximament es van a impartir en el Casal Jaume I d'Elx.

Les tècniques que es van a impartir durant el curs seran les següents:

"SOCARRATS"

"ROMÀNICS"

"SEGLE XVIII "

El curs serà impartit per Esperanza Mas i Mas (Artesana, Decoradora de Ceràmica, Porcellana i vidre)

Cordialment

Agustí Agulló Marcos
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)
Telèfon 965426480
Carrer Sant Jordi, 2
elx@acpv.cat
http://casalelx.blogspot.com.es/
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107
http://lecturesdelx.blogspot.com.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada