dijous, 15 d’octubre del 2015

CURS DE CER脌MICA: (Acpv-Casal Jaume I d'Elx, carrer Sant Jordi, 2)  Reuni贸 pr猫via sense comprom铆s dilluns 19 d'octubre a les 19:30 hores.
“SOCARRATS, ROM脌NICS I SEGLE XVIII”
Preu: 30€ mensuals, m茅s 5€ de matr铆cula

QUE 脡S DECORAR CER脌MICA?

L'art de decorar cer脿mica 茅s el resultat de la uni贸 de la t猫cnica manual i de l'expressivitat art铆stica, es podria definir potser amb major exactitud dient que la decoraci贸 comen莽a una vegada acabada la forma i decidida la funci贸 a qu猫 es destine....
En la decoraci贸 d'una pe莽a es combinen el seu modelatge i la pintura de forma tal que a vegades 茅s molt dif铆cil deslligar una d'una altra.

Un objecte cer脿mic pot comen莽ar-se a decorar en qualsevol fase del seu proc茅s d'elaboraci贸. Pot, doncs, dir-se que, des d'una simple impressi贸 en el fang humit fins a la m茅s complicada pintura sobre un vidriat, 茅s decoraci贸.

La forma i la textura del material amb qu猫 s'ha format la pe莽a condue茂xen, a vegades, a un tipus especial de decoraci贸 molt definida, no obstant aix貌, esta en la imaginaci贸 i capacitat de l'artista aconseguir l'impacte agradable a la vista que resulta al mesclar forma, textura i acabat.

Abans de poder llan莽ar-se a experimentar, no obstant aix貌, cal haver apr茅s els processos b脿sics de decoraci贸 per a poder aconseguir bons resultats.

Aix貌 茅s el que pretenem en els cursos de cer脿mica que pr貌ximament es van a impartir en el Casal Jaume I d'Elx.

Les t猫cniques que es van a impartir durant el curs seran les seg眉ents:

"SOCARRATS"

"ROM脌NICS"

"SEGLE XVIII "

El curs ser脿 impartit per Esperanza Mas i Mas (Artesana, Decoradora de Cer脿mica, Porcellana i vidre)

Cordialment

Agust铆 Agull贸 Marcos
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)
Tel猫fon 965426480
Carrer Sant Jordi, 2
elx@acpv.cat
http://casalelx.blogspot.com.es/
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107
http://lecturesdelx.blogspot.com.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada