divendres, 2 d’octubre de 2015

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) ha demanat en un comunicat que el govern es faci càrrec de les emissions de TV3 i Catalunya Ràdio.
Al text recorda que les freqüències per on abans s’emetia són de titularitat de l’estat espanyol, que pot sancionar eventualment el qui en faci ús. I afegeix: ‘Mentre el govern espanyol estiga en mans del PP, aquest podria actuar, i estem convençuts que ho faria sense dubtar, contra la nostra entitat si tornem a emetre, i les possibles multes i judicis podrien significar un cop molt difícil d’assumir.’
Els dirigents d'ACPV a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània.(OCCC).Primera reunió de la nova Junta Directiva d'Acció Cultural (ACPV), renovada en el seu 50% després de l’assemblea que va tenir lloc el passat 25 de juliol de 2011. La nova Junta Directiva d’ACPV està formada per: Eliseu Climent, president; Vicent Martínez Sancho, vicepresident; Toni Gisbert, secretari; Joan Francesc Mira, vicesecretari; Pau Caparrós, tresorer; Tomàs Llopis, vocal; Ferran Suay, vocal; i Carles Solà (absent), vocal. Fotos: PRATS i CAMPS.

Conveni de reciprocitat
ACPV demana també al govern que reprengui les emissions de la ràdio i televisió valencianes per poder aplicar el conveni de reciprocitat amb les emissores del Principat.
Així mateix, s’ofereix a estudiar un calendari d’aplicació de les emissions i recorda que els mitjans de comunicació en català són una reivindicació popular. Considera que la societat i les institucions han de trobar una solució a la ‘censura’ i diu que la població espera respostes.
El comunicat acaba dient: ‘Acció Cultural té el deure, amb els seus socis i el conjunt dels valencians, d’assolir l’objectiu pel qual la nostra entitat ha treballat durant tants anys i que ara és molt a prop de ser una realitat.’

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada