dimarts, 15 de setembre del 2015

Reunions prèvies per al començament dels cursos: Pintura, Conversa en Valencià i Català: oral, elemental, mitjà i superior.

Curs de conversa: "coneix la nostra terra" parla valencià d'una forma diferent. Vine al curs de conversa i coneix les nostres comarques, tradicions, gastronomia, història..... Reunió prèvia sense compromís per al començament del curs dimecres 16 de setembre a les 19:00 hores al Casal (Preu 22€ + 5de matrícula)

Curs de català: oral, elemental, mitjà, superior. Reunió prèvia sense compromís per al començament del curs dilluns 21 de setembre a les 19:00 hores al Casal  (Preu 30€ + 5€ de matrícula)


Curs de pintura: si esteu interessats amb el curs de pintura per a adults i xiquets us informe que, el proper dimecres 16 de setembre a les 17:30 hores comença el curs de pintura del Casal, el curs serà impartit per la mestra Tonia Baeza. Apunta't encara hi ha places vacants !!
PINTURA I DIBUIX PER A XIQUETS I XIQUETES (ADULTS)
DIA:
DIMECRES
HORA:17:30 fins 19:15
LLOC: ACPV-Casal Jaume I d'Elx
PREU:25 € al mes +(5 € MATRÍCULA)



vos informe que, el professor de Valencià del Casal Manel Alarcón serà qui portarà el Curs de Conversa que encetem enguany i que esperem siga molt profitós. Vos comente, el curs tindrà un preu de 22€ + 5€ de matrícula i s'impartirà els divendres de 18:30 a 19:30, per a qui no puga, flexible a un altre dia, preferentment els dilluns. Si alguna persona no poguera cap dels dos dies, s'intentarà qualsevol altre dia, sempre i quan se puga quadrar amb el curs de llengua.

La dinàmica del curs serà fàcil de seguir, no necessitareu apunts ni res d'això, com a molt algun paperet per a apuntar coses interessants que vulgueu retenir. Com heu vist en la informació que vos he enviat en el cartell, diu Manel el mestre que...conversarem de forma espontània però que vos puga servir per a expressar-vos en un registre estàndard en qualsevol moment que ho puga requerir. Com per a estimar una cosa primer l'hem de conéixer, el meu repte és que quan acabe el curs no només pugau mantenir una conversa més o menys acurada en la nostra llengua, sinó que tingueu coneixements de la terra que xafeu, de la seua història, comarques, paisatges, anècdotes, i que pugueu dir un cap de setmana "xé, mira, este cap de setmana aniré a Morella, que el que vaig escoltar en el grup de conversa em va agradar". Ja em donaré per satisfet. És un curs on no només heu d'aprendre vosaltres, jo també ho vull, de les vostres experiències arreu de les comarques valencianes, si és el cas.

Així doncs, vos convoque el dimecres 16 de setembre a les 19:00 al Casal en la reunió informativa, ens veiem les caretes, ens peguem les primeres rissotades i enfilem el curs. Quede a la vostra disposició per a qualsevol dubte.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Reunió prèvia sense compromís per al començament del curs de català dilluns 21 de setembre a les 19:00 hores al Casal:
CURS DE CATALÀ: Nivells Oral, Elemental, Mitjà, Superior DIA: DIMARTS, DIMECRES i DIJOUS
HORA: A CONVENIR
LLOC: ACPV-Casal Jaume I d'Elx
PREU:30 € al mes +(5 € MATRÍCULA)



Cordialment

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada