dijous, 24 de setembre del 2015

ELX-CORRELLENGUA 2015:
T'adjunte en la web d'ACPV el material del Correllengua: cartells, manifets, auques, unitats didàctiques per a 1er, 2on, i 3er de primària, secundària i batxiller.        http://www.acpv.cat/web/correllengua-2015

Volgudes i Volguts, ens posem en contacte amb vosaltres per tal de convidar-vos a participar en els actes del Correllengua 2015 a la ciutat d'Elx, que estem organitzant per al proper divendres 16 d'octubre.
Enguany dediquem la XX edició del Correllengua a Ramon Muntaner (cronista d’un dels períodes de més esplendor de la nostra història) i a Ovidi Montllor (actor, poeta i cantant, referent de la nostra cultura més recent). Tot apel·lant al compromís de l'Ovidi amb el seu poble, la seua cultura, i llengua, els treballadors i la lluita per la llibertat que el van caracteritzar.
El Correllengua és una iniciativa a favor de la nostra llengua i cultura sorgida de la societat civil. És una proposta per la defensa i promoció, transversal, oberta, participativa i popular, que té com a objectius fomentar l'ús social de la nostra llengua en tots els àmbits. També és una eina per donar a conèixer la nostra llengua i cultura a les persones que, nouvingudes o no, encara no la coneixen, i una manera festiva i oberta de celebrar la valencianitat, al carrer, de manera desacomplexada i en positiu.

Arribada del Correllengua a l'Ajuntament d'Elx i Lectura del Manifest per la Llengua:
Divendres, 16 d'octubre a les 20:00 hores a la Plaça de Baix:  Saló de plens de l'Ajuntament lliurament de la flama del Correllengua a Carlos González, alcalde d'Elx i lectura del manifest per la llengua a càrrec de joves d'educació secundària de l' IES Misteri d'Elx i de la mestra Núria Sánchez. Actuació de la colla de dolçainers i tabaleters el Cascabot.

Arribada del Correllengua al Casal Jaume I d'Elx:
Divendres, 16 d'octubre a les 21:00 hores al Casal Jaume I d'Elx:  Concert de folk a càrrec del grup il·licità “SARANDA I SEVAÏL” És un grup de música creat l'any 2014 a la ciutat d'Elx (Baix Vinalopó).

Sopar “picadeta” Coca i ví de la terra

Organitza: ACPV-Casal Jaume I d'Elx.                                                                                               Col·labora:
Plataforma per l'Ús del Valencià a Elx


Cordialment

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada