dimecres, 22 de juliol del 2015

FOTOS: Èxit d'assistents en la dèsset edició del tradicional “Sopar Sardinada d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx” l'acte que es va celebrar el passat dissabte 18 de juliol, va congregar més de 60 persones.

Us adjunte l'enllaç amb totes les fotos:     https://www.flickr.com/photos/130459016@N06/sets/72157655776701128

L'acte va començar amb les paraules del coordinador del Casal Jaume I d'Elx, Agustí Agulló, on ha agraït als socis, simpatitzants, i col·laboradors el suport, econòmic i d'implicació en les activitats del Casal, sobre tot en els últims anys, durant els quals hem patit una feroç persecució política i econòmica per part dels anteriors Governs valencians. I també a les persones que, recentment a pesar de la crisi, s'han fet socis del Casal, i als diferents col·lectius que utilitzen el local i que també fan la seua aportació econòmica per ajudar en el manteniment del local i de les activitats.

A continuació el coordinador va presentar a la nova diputada a Corts Valencianes l'elxana Marian Campello Moreno, que ens va fer una xarradeta oberta i distesa a la qual va participar fent preguntes molts dels presents.





Cordialment
Agustí Agulló Marcos
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)
Telèfon 965426480
elx@acpv.cat
http://casalelx.blogspot.com.es/
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107
http://lecturesdelx.blogspot.com.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada