dimarts, 31 de mar莽 de 2015

MACROMONA 2015 - Cases del Senyor - Mon貌ver - 4, 5 i 6 d'abril
Per Pasqua torna un any m茅s, la Macromona a Mon貌ver
Un any m茅s torna la Macromona al camp de Mon貌ver, a l’extrem meridional del Pa铆s Valenci脿. L’aplec cultural que cada Pasqua ens porta al sud debat, festa, m煤sica i  reflexi贸.
Aquest aplec est脿 organitzat pel Casal Jaume I-Acci贸 Cultural del Pa铆s Valenci脿 (ACPV) de Mon貌ver amb col·laboraci贸 d’altres col·lectius del municipi i de les comarques properes com la Comissi贸 Migjorn, SEPC, Col·lectiu Xinosa de Mon貌ver, Grup de Muntanya de Mon貌ver, el Tempir i Arran Alacant铆 entre d’altres.
Enguany ser脿 molt especial at猫s que, el dissabte 4 d’abril, la Macromona coincidir脿 amb la Trobada d’Estudiants dels Pa茂sos Catalans organitzada pel SEPC. Aix铆 mateix, farem activitats conjuntes per tal d’establir lla莽os amb joves de tots els indrets del Pa茂sos Catalans i difondre l’activisme cultural i pol铆tic que tenim al sud.
La Macromona tindr脿 lloc els dies 4, 5 i 6 d’abril a l’Aula de la Natura de les Cases de Senyor de Mon貌ver, amb tota mena d’activitats: excursi贸 a l’aer貌drom de la II Rep煤blica, xarrada sobre la situaci贸 ling眉铆stica al sud del Pa铆s Valenci脿, presentaci贸 del col·lectiu Xinosa en defensa del patrimoni hist貌ric i cultural de Mon貌ver, xarrada sobre el tractat transatl脿ntic i molt m茅s...
Finalment, com sempre, no podia faltar la festa i la m煤sica. En l’apartat musical, la vetlada ser脿 animada per quatre grups en ac煤stic. El dissabte, d’una banda comptarem amb la nova formaci贸 musical Mirall d’acords, impulsada per Laura D铆az; per altra banda, tindrem als joves alacantins i monovers Mervyn & the Moais. El diumenge dia 5, a les 20:00h gaudirem d’una sessi贸 radiof貌nica en directe del Kalebarraka g眉orl Tour, amb convidats de luxe com Toni de l’Hostal, que despr茅s del sopar popular actuar脿 juntament amb Mi Sostingut. Per acabar la festa, tindrem sessi贸 de dj. Senegueres & dj Menjapedres.
M茅s informaci贸, programaci贸 i inscripcions: www.macromona15.blogspot.com.esCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada