dimarts, 31 de març del 2015

MACROMONA 2015 - Cases del Senyor - Monòver - 4, 5 i 6 d'abril
Per Pasqua torna un any més, la Macromona a Monòver
Un any més torna la Macromona al camp de Monòver, a l’extrem meridional del País Valencià. L’aplec cultural que cada Pasqua ens porta al sud debat, festa, música i  reflexió.
Aquest aplec està organitzat pel Casal Jaume I-Acció Cultural del País Valencià (ACPV) de Monòver amb col·laboració d’altres col·lectius del municipi i de les comarques properes com la Comissió Migjorn, SEPC, Col·lectiu Xinosa de Monòver, Grup de Muntanya de Monòver, el Tempir i Arran Alacantí entre d’altres.
Enguany serà molt especial atès que, el dissabte 4 d’abril, la Macromona coincidirà amb la Trobada d’Estudiants dels Països Catalans organitzada pel SEPC. Així mateix, farem activitats conjuntes per tal d’establir llaços amb joves de tots els indrets del Països Catalans i difondre l’activisme cultural i polític que tenim al sud.
La Macromona tindrà lloc els dies 4, 5 i 6 d’abril a l’Aula de la Natura de les Cases de Senyor de Monòver, amb tota mena d’activitats: excursió a l’aeròdrom de la II República, xarrada sobre la situació lingüística al sud del País Valencià, presentació del col·lectiu Xinosa en defensa del patrimoni històric i cultural de Monòver, xarrada sobre el tractat transatlàntic i molt més...
Finalment, com sempre, no podia faltar la festa i la música. En l’apartat musical, la vetlada serà animada per quatre grups en acústic. El dissabte, d’una banda comptarem amb la nova formació musical Mirall d’acords, impulsada per Laura Díaz; per altra banda, tindrem als joves alacantins i monovers Mervyn & the Moais. El diumenge dia 5, a les 20:00h gaudirem d’una sessió radiofònica en directe del Kalebarraka güorl Tour, amb convidats de luxe com Toni de l’Hostal, que després del sopar popular actuarà juntament amb Mi Sostingut. Per acabar la festa, tindrem sessió de dj. Senegueres & dj Menjapedres.
Més informació, programació i inscripcions: www.macromona15.blogspot.com.es











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada