dimecres, 11 de març de 2015

DIUMENGE 22 DE MARÇ:
Excursió 9:30 hores: Marxa pel Vinalopó-Ruta pel nord del terme municipal d'Elx. Amb l'opció de dinar al Casal a les 15:00 hores. Paella de Verdures o Arròs en Crosta
Excursió : Ruta pel nord del terme municipal d'Elx, el diumenge 22 de març. Eixida: partirent del Pont de Barraxina a les 9:30 hores, passant pel Molí Real, Sèquia Major, Aigua Dolça i Salà, xops il·licitans, presa del Pantà d'Elx.

I si tenim ganes i les cames ens ho permeten” partida de Ferriol, aqüeductes del Bisbe Tormo,...continuarem cap al Racó de Morera, gravats de Mariano Ros.
Amb aquesta excursió pretenem posar en valor la Acequia Major del Pantà, volem reivindicar la necessitat de recuperar infraestructures hídriques històriques i industrials, la reparació de la comporta de la presa, el sanejament integral del riu Vinalopó i la restauració paisatgística de l’entorn.

En acabar l'excursió per a las personas que vulguen anirem a dinar paella al Casal Jaume I d'Elx. Les persones que vinguen a dinar hauran d'apuntarse prèviament.

15:00 hores DINAR MENÚ=10 €
podeu triar: Paella de Verdures o Arròs en Crosta, Ensalades, Pa, Creïlles, Fruits secs, Beguda, Pastissets i Café, no oblideu que les persones que és queden a dinar amb nosaltres al Casal, hi ha que reservar previament al telefon 965426480 o 645192121 al correu elx@acpv.cat .

Organitzat: pel Centre de Muntanyisme de Mutxamel, Associació Cívica per la Normalització del Valencià de l'Alacantí, i Acpv-Casal Jaume I d'Elx

Dia: diumenge 22 de març
Hora: 9:30
LLoc: Pont de Barraxina

Vos adjunte unes imàgenes panoràmiques fetes amb drones amb càmera, de part de l'itinerari que farem de la ruta pel nord del terme municipal d'Elx.
http://www.spinattic.com/tour.php?id=1290

Cordialment
Agustí Agulló Marcos
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)
Telèfon 965426480
elx@acpv.cat
 
http://casalelx.blogspot.com.es/
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada