dilluns, 30 de novembre del 2020

"Els testimonis de Putin" de Vitaly Mansk, dijous dia 3 de Desembre a les 19:30h gaudirem al Casal

 Bona vesprada; 😁

Aquest dijous dia 3 de Desembre a les 19:30h gaudirem al Casal del visionat "Els testimonis de Putin" de Vitaly Mansky.

Vos encomanem que reserveu cadira via aquest mateix e-mail, gràcies!😉

SINOPSI

Com si es tractés de l’entrada a una nova era, el 31 de desembre de 1999 Rússia coneixia el seu nou i actual president: Vladímir Putin. Com va ser el seu ascens al poder? Com s’ha convertit en un dels polítics més influents i controvertits del panorama mundial?

A través dels testimonis com el de l’antic secretari general de la Unió Soviètica Mikhaïl Gorbatxov, el primer president de Rússia, Borís Ieltsin o el mateix Putin, el director Vitaly Mansky explica la història sobre com l’actual president va ascendir al poder i ha mantingut la seva posició durant dues dècades.

A través de material d’arxiu personal rodat al llarg de l’any 2000 i d’uns testimonis únics molt propers a la figura de Putin, Vitaly Mansky ens descobreix les veritables causes i conseqüències de l’operació Successor, l’entramat polític que va fer pujar Putin al poder. Manksy havia estat contractat per seguir i filmar la primera campanya del polític que ben aviat es convertiria en un dels líders més controvertits en l’actualitat.

A través d’antigues gravacions que actuen com a veritables càpsules del temps, revisitem la història sobre com Putin, juntament amb el seu cercle més íntim, va ascendir al poder i els actors que ho van fer possible.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada