dijous, 5 de novembre del 2020

6 de Novembre fins al 13 de Novembre de 18:00h a 21:00h tindr脿 lloc al Casal l'exposici贸 "Josep Carner. Dir molt en un mig dir, seria mon afany". Commemorem el cinquant猫 aniversari de la seva mort. L’Any Car

 Bona vesprada!

Dem脿 6 de Novembre fins al 13 de Novembre de 18:00h a 21:00h tindr脿 lloc al Casal l'exposici贸 "Josep Carner. Dir molt en un mig dir, seria mon afany".

 Commemorem el cinquant猫 aniversari de la seva mort. L’Any Carner 2020, que s’allargar脿 fins ben entrat el 2021, desplegar脿 un gran nombre d’activitats, de tota mena i per a tota mena de p煤blics. Les l铆nies mestres abracen tots els camps literaris que ell va conrear (i tamb茅 aquells 脿mbits en qu猫 d’altres artistes han situat la seva obra: la can莽贸, el teatre). S’han integrat a l’Any les iniciatives de molts municipis de Catalunya i el Pa铆s Valenci脿, per貌 tamb茅 iniciatives d’empreses culturals privades que volen homenatjar Carner. Els objectius de l’Any s贸n els de difondre la seva obra.

L'exposici贸 茅s de petit format que repassa les etapes vitals i liter脿ries de Josep Carner. La prioritat d’aquestes exposicions 茅s crear una eina divulgativa i f脿cil d’itinerar.

Una proposta ideada per Jaume Coll, comissari de l’Any Carner, i dissenyada per Enric Lluch.














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada