dijous, 11 d’abril del 2019

Xarrada-Debat: La revoluci贸 socialista d'Ast煤ries


Xarrada-Debat: La revoluci贸 socialista d'Ast煤ries

Dia: divendres 12 d'abril 2019
Hora: 19:00h
Lloc: ACPV-Casal d'Elx

"Quan parlem de la II Rep煤blica normalment el primer en el que pensem 茅s en les mesures progressistes preses en aquells dies, en el Front Popular i en el que podria haver suposat aqueixa experi猫ncia si s'haguera prolongat en el temps. No obstant aix貌, tamb茅 hem d'assenyalar el costat m茅s negatiu: el conegut com a bienni negre, el per铆ode de la II Rep煤blica on les dretes portaven el tim贸 i l'entrada de tres ministres de la coalici贸 ultraconservadora CEDA va provocar un esclat revolucionari que va tindre el focus principal a Ast煤ries. El principal encarregat de reprimir la revoluci贸 va ser Franco.

Per a con茅ixer l'experi猫ncia de les i els revolucionaris que es van al莽ar contra el govern que atacava als interessos de les classes treballadores, us esperem aquest divendres a les 19.00 a ACPV-Casal d'Elx, al Carrer de Sant Jordi, n°2."


Cordialment

Agust铆 Agull贸 Marcos
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)
Tel猫fon 965426480
Carrer Sant Jordi, 2 (Elx-03203)

elx@acpv.cat
http://casalelx.blogspot.com
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107
http://lecturesdelx.blogspot.com                                                                                                          https://twitter.com/ACPVelx






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada