dijous, 11 d’abril de 2019

Xarrada-Debat: La revolució socialista d'Astúries


Xarrada-Debat: La revolució socialista d'Astúries

Dia: divendres 12 d'abril 2019
Hora: 19:00h
Lloc: ACPV-Casal d'Elx

"Quan parlem de la II República normalment el primer en el que pensem és en les mesures progressistes preses en aquells dies, en el Front Popular i en el que podria haver suposat aqueixa experiència si s'haguera prolongat en el temps. No obstant això, també hem d'assenyalar el costat més negatiu: el conegut com a bienni negre, el període de la II República on les dretes portaven el timó i l'entrada de tres ministres de la coalició ultraconservadora CEDA va provocar un esclat revolucionari que va tindre el focus principal a Astúries. El principal encarregat de reprimir la revolució va ser Franco.

Per a conéixer l'experiència de les i els revolucionaris que es van alçar contra el govern que atacava als interessos de les classes treballadores, us esperem aquest divendres a les 19.00 a ACPV-Casal d'Elx, al Carrer de Sant Jordi, n°2."


Cordialment

Agustí Agulló Marcos
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)
Telèfon 965426480
Carrer Sant Jordi, 2 (Elx-03203)

elx@acpv.cat
http://casalelx.blogspot.com
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107
http://lecturesdelx.blogspot.com                                                                                                          https://twitter.com/ACPVelx


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada