divendres, 5 d’abril del 2019

Reserva la teua plaça de l'autobús. Diada del País Valencià: Acció Cultural convoca manifestació el dissabte 13 d’abril a les 18:00 a la plaça de Sant Agustí amb el lema “Perquè no torne el passat.Continuem avançant”.


Diada del País Valencià: Acció Cultural convoca manifestació el dissabte 13 d’abril a les 18:00 a la plaça de Sant Agustí amb el lema “Perquè no torne el passat.Continuem avançant”. 

L’entitat crida a la mobilització ciutadana per a consolidar els avanços assolits: cal manifestar-se, enfortir ACPV i exercir el dret de vot   http://acpv.cat/mani13a-2019/
Autobusos:

Eixida d'autobusos:
Eixida: des de Crevillent a les 10:30 (Passeig Fontenay)
Eixida: des d'Elx a les 11:00 (porta principal estació d'autobusos d'Elx)                                                        Eixida: des de Novelda (Benzinera de l'autovia)


Tornada d'autobusos:
Tornada des de València a les 21:30 o 22:00 hores (des de la plaça de bous)


El preu aproximat de l'autobús 10€

Formes de pagament:
Heu de passar pel Casal a pagar prèviament el tiquet de l'autobús 10€.

Si t'interessa, faria falta que contactes amb nosaltres al més aviat possible i reserves les teues places.
Telefona'ns (965426480) o envia'ns un mail (elx@acpv.cat) no més tard del dijous 11 d'abril.


Acció Cultural del País Valencià (ACPV) celebrarà la Diada del 25 d’Abril amb una manifestació a la ciutat de València el proper dissabte 13 d’abril. La tria de la data està condicionada per la convocatòria d’eleccions estatals i autonòmiques i les festes de Setmana Santa, que dificulten poder fer la manifestació els dies 27 o 20 d’abril.



ACPV commemora cada any la Diada del 25 d’Abril com un acte de record de la pèrdua de les nostres institucions i lleis pròpies, i sobretot com una afirmació de la voluntat d’autogovern del poble valencià. En aquest sentit, és una commemoració que mira sobretot al futur, i que proposa un projecte de país amb ple autogovern, un finançament just, i igualtat lingüística i drets socials.

Enguany, ACPV ha triat com a lema de la convocatòria “Perquè no torne el passat. Continuem avançant”, perquè els darrers anys hem avançat en la recuperació de drets, i hem posat fi a la corrupció i a la persecució de la llengua i la cultura, però ens resta molt de camí per avançar en la direcció del ple autogovern i la igualtat lingüística.

En el context actual, ACPV no pot deixar de constatar la persistència d’amenaces de retorn a un passat de corrupció, autoritarisme i antivalencianisme, però considera que la majoria de la societat valenciana és conscient dels avanços positius assolits. Ara és el moment, per tant, de consolidar-los i continuar avançant.

Però només serà possible continuar avançant amb una societat decidida, organitzada i mobilitzada, que sàpiga respondre a les minories extremistes amb serenitat i, alhora, fer un nou pas endavant vers una democràcia plena i madura. Per això, ACPV fa una crida a participar en la manifestació del 13 d’abril, a enfortir l’entitat com a instrument al servei d’aquest nou pas endavant que volem donar, i a exercir de forma tranquil·la i decidida el nostre dret al vot, guanyat a base de l’esforç de la generació que va fer possible l’arribada de la democràcia.

Cordialment
Agustí Agulló Marcos
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)
Telèfon 965426480
Carrer Sant Jordi, 2 (Elx-03203)

elx@acpv.cat
http://casalelx.blogspot.com
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107
https://twitter.com/ACPVelx                                                                                                                                                      
http://lecturesdelx.blogspot.com




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada