dimecres, 23 de gener del 2019

Nou cicle de cinema en valencià de la UMH amb la col·laboració d’ACPV-Casal d'Elx

Nou cicle de cinema en valencià de la UMH amb la col·laboració d’ACPV-Casal d'Elx

Iniciem el 2019 amb un nova proposta cultural excel·lent en la nostra llengua, que no us hauríeu de perdre. La Universitat Miguel Hernández d’Elx organitza novament un nou cicle de cinema en valencià a la sala Òdeon amb la col·laboració d’El Tempir, l’Institut d’Estudis Comarcals del Baix Vinalopó, el Cineclub Luis Buñuel, les universitats públiques valencianes, el cinema Òdeon d’Elx i ACPV-Casal Elx. L’entrada és lliure però limitada a l’aforament de la sala del cinema. Tot seguit, us informem de la programació preparada per als dies 31 de gener, 28 de febrer i 28 de març a les 19.30 h i 22.00 h.

Calendari de sessions
31 de gener Formentera Lady
28 de febrer M’esperaràs?
28 de març Les distàncies
Fitxa tècnica de la primera pel·lícula: Formentera Lady (31 de gener). Director: Pau Durà Intèrprets: José Sacristán, Jordi Sánchez, Nora Navas, Ferran Rañé i Sandro Ballesteros. Any: 2018. Durada: 85 minuts. Gènere: drama.
Sinopsi: Samuel (José Sacristán) arribà a la Formentera hippie dels 70 i s’hi quedà a viure. D’ençà de l’arribada a l’illa, s’ha guanyat la vida tocant el banjo en un bar. Un dia rep la visita de la seua filla Anna (Nora Navas) i del seu nét Marc (Sandro Ballesteros). Anna ha acceptat una oferta de treball a França que l’obliga a anar-se’n sola després d’un temps sense faena. Malgrat el rebuig inicial, el vell hippie decideix fer-se càrrec del seu nét, i emprén un viatge que el farà transitar per les ombres del seu paradís acompanyat d’altres personatges singulars: Toni (Jordi Sánchez), Greta (Pepa Juan) i Joan (Ferran Rañé). Un viatge crepuscular que serà, alhora, esperançador i iniciàtic.
Cordialment
Agustí Agulló Marcos
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)
Telèfon 965426480
Carrer Sant Jordi, 2 (Elx-03203)

elx@acpv.cat
http://casalelx.blogspot.com
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107
https://twitter.com/ElxCasa                                                                                                                                                                   
http://lecturesdelx.blogspot.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada